Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Plantronics B235-M Voyager Legend UC

Zobraziť katalóg
Plantronics B235-M Voyager Legend UC
Slúchadlá - technológia Multipoint, QuickPair a WindSmart
Kód:  MS030e84 Produktové číslo:  87680-02 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Plantronics B235-M Voyager Legend UC Predaj skončil

Plantronics B235-M Voyager Legend UC

Bezdrôtové slúchadlá Plantronics Voyager Legend spĺňajú požiadavky profesionálov ako nikdy predtým. Vďaka možnosti ovládania hlasom, presnú vyladenosť zvukov, pokročilým doplnkom pre nabíjanie a kompatibilite so zariadením Android, Apple a Windows, sa Plantronics B235-M stane vašou jednotkou pri výbere komunikačného zariadenia. Voyager Legend B235 s koncovkou M sa chváli aj plnou optimalizáciou pre komunikačný softvér Microsoft Office Communicator.

Čo vám bezdrôtové bluetooth slúchadlá Plantronics B235-M ponúkajú?

  • Pohotovostná doba týchto slúchadiel činí až 11 dní pri dosahu zariadenia až na 10 metrov
  • Maximálna doba hovoru činí 7 hodín
  • Hlasové ovládanie "prijať" - prijme hovor
  • Tieto bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom vám zobrazia číslo alebo meno volajúceho kontaktu
  • Magnetický Snap-Fit umožňujúci rýchle a jednoduché nabíjanie (doba nabíjania 1,5 hod)
  • Trojitý mikrofón s funkciou WindSmart eliminujúci zvuk vetra a hluku v pozadí hovoru
  • Sledovanie stavu batérie headsetu na pripojenom zariadení
  • Technológia reagujúca na vaše pohyby - prijatie hovoru nasadením bez stlačenia jediného tlačidla
  • Odolnosť proti vlhkosti - práca za nie príliš priaznivého počasia nie je pre Voyager Legend problém

Voyager Legend ako jednotka v správe hovorov

Bezdrôtové slúchadlá UC sú navrhnuté tak, aby poskytovali pohodlie jedného headsetu pre viac zariadení - PC, chytrý telefón a tablet. Adaptér Bluetooth mini USB môže zostať zapojený a vždy pripravený vo vašom PC alebo byť uschovaný v priloženom prenosnom puzdre. Prvotriedna inteligentná technológia Smart Sensor vám umožní rýchlo prijímať hovory bez jediného kliknutia. Zistí totiž, keď si bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom nasadíte na hlavu a automaticky odpovie na prichádzajúce hovory z PC alebo mobilného telefónu, zatiaľ čo sa vám automaticky zmení status, aby kolegovia vedeli, že ste práve zaneprázdnení.

Čo ďalšie vedia tieto bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom?

Hlasové povely už pri modeli Plantronics B235-M Voyager Legend UC ovládajú tiež kontrolu stav batérie, opakované vytáčanie, začiatok párovanie headsetu a ďalšie. Aby ste nemuseli hovoriť len vy, slúchadlá vás informujú o volajúcom kontakte, zostávajúcu dobu hovoru, stav pripojenia, úroveň nabitia a stlmenie zvuku. Trojité mikrofóny spoločnosti Plantronics predstavujú prednú technológiu pre vylepšenie kvality zvuku a eliminovanie okolitého ruchu a šumu. Služba SoundGuard zabezpečí zdravie vášho sluchu a zabráni nečakanému zosilneniu vysokých tónov. Vďaka technológii Multipoint je možné Voyager Legend spárovať s dvomi bluetooth zariadeniami a QuickPair zaistí jednoduché spojenie s Vaším Bluetooth mobilným telefónom. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Plantronics B235-M Voyager Legend UC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics B235-M Voyager Legend UC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Platronics B235-M Voyager Legend UC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Platronics B235-M Voyager Legend UC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Plantronics B235-M Voyager Legend UC.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií