Play-Doh Mickey Mouse

Zobraziť katalóg
Play-Doh Mickey Mouse
Kreatívna sada - odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif6284 Produktové číslo:  5010993463138

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Play-Doh Mickey Mouse

Ak túžite po tom, aby vaše dieťa rozvíjalo svoju fantáziu a zároveň zlepšilo svoje kreatívne schopnosti a cit pre detail, je načase mu zaobstarať kreatívne sadu Play Doh Mickey Mouse. Vďaka špeciálnym formičkám a vytlačovátkám môže vaše dieťa vytvoriť roztomilé postavičky Mickey Mouse, myšky Minnie, káčera Donalda alebo kačky Daisy. Kreatívna sada poskytuje deťom nielen bezodnú studnicu zábavy, ale tiež možnosť precvičiť si svoje zručnosti, schopnosť vytvárať doteraz nevídané a v neposlednom rade obrniť sa trpezlivosťou.

Kľúčové prednosti sady Play Doh Mickey Mouse

  • vďaka špeciálnej modelovacej hmote si dieťa môže vytvoriť postavičku podľa svojej ľubovôle
  • balenie Play Doh obsahuje špeciálne formičky a vytlačovátka
  • hra rozvíja detskú fantáziu a kreativitu
  • možno vytvoriť postavičku Mickey Mouse, Minnie, Donalda alebo Daisy
  • vhodné pre deti od 3 rokov

Rozvíjajte detskú kreativitu

Rozvíjať a podporovať detskú fantáziu a kreativitu sa hodí už od najnižšieho veku. Aby dieťa dobre prospievalo, je potreba dopriať mu priestor pre hru a poznanie. Presne toto v sebe snúbi kreatívne sada Play Doh, ktorá je určená práve pre malé deti a pomocou najrôznejších veselých farieb a tvarov je hrou učia spoznávať nové veci.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznámka:
» Všetky plastelíny a modelovacie hmoty od 3 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dnes mi přišel balíček a místo zde udávaného setu s vyobrazenými formičkami Mickeyho clubíku, přišel domeček - Magical Playhouse a jde o jinou sadu. Tuto sadu jsem nenašla ani v nabídce Alza. Je to prosím chyba fotky a sadu na Vašich stránkách nemáte ani skladem? Děkuji. S.P.

Diskusia a poradňa k Play-Doh Mickey Mouse
Príslušenstvo pre Play-Doh Mickey Mouse Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Play-Doh Mickey Mouse. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spiel-Doh Mickey Maus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spiel-Doh Mickey Maus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Play-Doh Mickey egér.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií