AD květen univerzal Effaclar

POINT OF VIEW Mobii 825

Zobraziť katalóg
POINT OF VIEW Mobii 825
3,6 8 hodnotení
Tablet Cortex A9 1.6GHz Dual Core, 3D akcelerácia, multi dotykový LCD 8 "1024x768, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, WiFi, Bluetooth 3.0, 2Mpx + 1.3Mpx webkamera, micro USB, mini HDMI 1.4, microSDHC slot, batéria 4500 mAh, Google Android 4.1, čierno-strieborný
Kód:  EG156a Produktové číslo:  TAB-P825

POINT OF VIEW Mobii 825

Cenovo veľmi zaujímavým tablet osadený dvojjadrovým procesorom, štvorjadrovou grafikou as moderným operačným systémom Google Android 4.1. Ten ponúka ľahké prispôsobenie vašim predstavám a dáva možnosť rozšírenia o najrôznejšie programy - ako platené, tak voľne stiahnuteľné. Spolu s inštalovaným hardvérom zaistí plynulý a svižný chod systému, bezproblémové prehrávanie videí a tiež obsahu na internete, vrátane podpory Adobe Flash 11. S jeho výkonom nebude problém ani s hernou zábavou v 3D grafike. Kompaktný dizajn s hmotnosťou 420 g skvele padne do ruky. Zariadenie disponuje 8 "displejom, ktorý zaistí komfortné, 10bodové ovládanie prstami a kvalitný obraz.

Interná pamäť má 8 GB a je jednoducho rozšíriteľná pamäťovými kartami Micro SDHC až o veľkosti 32 GB, čo je viac než dostatok priestoru pre všetky vaše multimediálne dáta. K internetu sa bez problémov pripojíte cez všadeprítomné bezdrôtové siete WiFi, a kedykoľvek tak skontrolujete treba vaše obľúbené sociálne siete. Integrovaná webkamer ana prednej strane skvele poslúži pre snímanie vášho tváre v priebehu videotelefonovanie s rodinou alebo priateľmi. Zhotovovať môžete tiež fotografie a videá s kamerou na zadnej strane. Tablet možno navyše pripojiť k vašej veľkoplošnej HD televíziu prostredníctvom rozhrania mini HDMI, Čím zastúpia stolný prehrávač.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POINT OF VIEW Mobii 825
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POINT OF VIEW Mobii 825 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte POINT OF VIEW Mobii 825 . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte POINT OF VIEW Mobii 825 . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POINT OF VIEW Mobii 825 .
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií