Polly Pocket bábika tropická herná sada

Zobraziť katalóg
Polly Pocket bábika tropická herná sada
Bábika pre dievčatá, vhodné od 4 rokov, výška bábiky: 33.5cm, materiál: plast
Kód:  HRAnk004670 Produktové číslo:  0887961980721

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Polly Pocket bábika tropická herná sada Predaj skončil

Polly Pocket bábika tropická herná sada

Vodný raj v podobe nádoby so smoothie ponúka veľa dobrodružstiev. Pre bábiky Polly a Shani sú v tropickej hernej súprave Polly Pocket pripravené tri otočné poschodia s odklápacím vekom, kde sú bazény, kolotoč, šmykľavka a množstvo ďalších atrakcií. Spoločnosť budú bábikám robiť veselé morské zvieratka. Bohatá súprava 25 tematických doplnkov podnecuje detskú fantáziu a pomocou kolíka Pop & Swap je ich možné umiestniť na rôzne miesta pre ešte väčšiu zábavu. Kolekcia Polly Pocket tropická herná súprava sa dá navyše pohodlne zbaliť a pomocou popruhu cez plece nosiť ako kabelka.

Kľúčové vlastnosti hračky Polly Pocket tropická herná súprava

  • Tropická herná súprava Polly Pocket má tri otočné poschodia s odklápacím vekom
  • Nechýbajú bazény s vodometom a bublinkami, kolotoč a ďalšie vodné atrakcie
  • Bohatá kolekcia 25 tematických prekvapení povzbudí detskú kreativitu
  • Dvojica bábik má výšku 33,5 cm a pohyblivé kĺby
  • Trojlístok veselých zvieracích spoločníkov poteší roztomilým dizajnom
  • Súpravu je možné pomocou premysleného systému jednoducho zbaliť a ľahko prenášať vďaka popruhu cez plece

Veľa zábavy s kolekciou Polly Pocket tropická herná súprava

Dve bábiky majú pohyblivé kĺby, ktoré im umožnia zúčastniť na všetkých akčných dobrodružstvách. Síce nedokážu stáť, potrebujú oporu niektorej z mnohých častí súpravy, ale o tom je predsa správne letné dobrodružstvo. Nikto by nemal postávať bokom a nudiť sa! A príležitostí na zábavu je v smoothie aquaparku veľa. Tropická herná súprava Polly Pocket je vybavená bazénmi, kolotočom, šmykľavkou, plávacími kolesami, skokanským mostíkom, plážovým barom a ďalšími prekvapeniami. Na všetky tieto atrakcie odprevadia bábiky Polly a Shani aj morský koník, delfín a chobotnica.

Polly Pocket tropická herná súprava ukrýva ovocné prekvapenie

Farebný vodný raj nie je lákavý len zvonku. Tropická herná súprava Polly Pocket má vnútri niekoľko vymožeností a dokonca aj tajomstvá. napríklad tie ovocné. Viete, čo sa stane, keď stlačíte ananás? Vytryskne malý gejzír! A keď sa stlačí pomaranč? Objavia sa zábavné bublinky. Na to všetko stačí len napustiť vodu. Jahoda zase roztočí úžasný kolotoč.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
4 rokov Hotovo!
Výška hračky
33,5 cm Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
4 rokov Hotovo!

Vlastnosti

Výška hračky
33,5 cm Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Polly Pocket bábika tropická herná sada Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polly pocket panenka tropický herní set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polly Pocket - Tropical Play Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polly Pocket - Tropical Play Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Polly Pocket baba trópusi játékszett.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií