AlzaPlus+ děti Aplikace

Polti Vaporella ASSE VAPORELLA TOP

Zobraziť katalóg
Polti Vaporella ASSE VAPORELLA TOP
5 2 hodnotení
Žehliaca doska – pre parné generátory, žehliaca plocha 124×48.5cm, nastaviteľná výška pracovnej plochy 75–98cm, odkladacia plocha 39×27cm, odkladacia polica na vyžehlenú bielizeň a rukávnik, paropriepustná žehliaca doska, integrovaná vodiaca anténa, eloxovaný povrch s antikoróznou úpravou, kolieska a bezpečnostný zámok
Kód:  PLT1022 Produktové číslo:  FPAS0045 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Polti Vaporella ASSE VAPORELLA TOP

Väčšie pohodlie pri žehlení s doskou pre parné generátory

Žehliaca doska Polti Asse Vaporella Top sa stane nepostrádateľným pomocníkom vo vašej domácnosti. Má vystužený rám, a tak sa perfektne hodí aj pre parné generátory. Hlavnú dosku tvorí mriežka, ktorá je pokrytá kvalitnou vrstvou bavlny. Doska tak ľahko prepúšťa paru a zamedzuje vlhnutiu oblečenia. V jej výbave nechýba ani praktický rukávnik, s ktorým pohodlne ožehlíte každý rukáv.


Polti Vaporella Asse Top
 

Skladná tak, že ju upracete kamkoľvek

Plochu žehliacej dosky tvorí mriežka so zosilneným rámom a jej dobrej stabilite napomôže masívna krížová konštrukcia. Veľmi jednoducho sa skladá a upratať ju môžete tým pádom kamkoľvek. Nechcenému otvoreniu dosky bráni bezpečnostný zámok, jej poťah je potom kedykoľvek možné zložiť a vyprať.

 

Parametre a špecifikácia

Dĺžka
124 cm Hotovo!
Vlastnosti
Nastaviteľná výška, Držiak na žehličku Hotovo!

Rozmer žehliacej plochy

Dĺžka
124 cm Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Nastaviteľná výška, Držiak na žehličku Hotovo!
Poznámka:
» Všetky žehliace dosky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Polti Vaporella ASSE VAPORELLA TOP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polti Vaporella ASSE VAPORELLA TOP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Polti VAPORELLA ASSE VAPORELLA TOP.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií