PET AD homeoffice

Denver DMP-340

Zobraziť katalóg
Denver DMP-340
Discman – prehráva CD, CD-R, CD-RW, MP3, digitálny ochrana proti nárazom, systém na zvýraznenie basov, LCD displej, stereo slúchadlá, napájanie batérie 2× AA, alebo konektor na adaptér do siete
Kód:  DENV05a1 Produktové číslo:  ddmp340 Stránky výrobcu
Denver DMP-340 Predaj skončil

Denver DMP-340

Ak dávate prednosť prehrávaniu hudby z CD nosičov, Denver DMP-340 je prenosný discman, s ktorým môžete počúvať hudobné skladby aj MP3 súbory z CD/CD-R/CD-RW nosičov, kdekoľvek budete chcieť. Je vybavený prehľadným informačným displejom, intuitívnymi tlačidlami, digitálnou ochranou proti nárazom, funkciou opakovania prehrávania a systémom Boost Bass. Batérie (2× AA) je nutné dokúpiť zvlášť. Máte možnosť dokúpiť tiež napájací adaptér, pretože discman je vybavený napájacím vstupom. Súčasťou balenia sú slúchadlá.

Kľúčové vlastnosti discmana Denver DMP-340

  • Kompaktný a dobre prenosný discman značky Denver
  • Prehráva z CD/CD-R/CD-RW
  • Kompatibilný s MP3 formátom
  • Funkcia Boost Bass pre hutnejšie basy
  • Digitálna ochrana pred nárazmi
  • Slúchadlá súčasťou balenia
  • Prehľadný displej a intuitívne tlačidlá

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaký k tomu pořídit kabel na nabíjení ze sítě? děkuji

Dobrý den, je možné připojit k reproduktorům místo sluchátek? A pokud ano, je nutné dokupovat nějaký kabel? Omlouvám se za pravděpodobně velmi laickou otázku ;-) Děkuji předem za odpověď.

Dobrý den, má tento přehrávač mimo výstup na sluchátka i stereo výstup, který bych mohl připojit do výkonového zesilovače HiFi soustavy. Aby tento výstup měl konstantní výstupní citlivost (bez vlivu regulátoru hlasitosti atd.) Sháním jednoduchý malý cd přehrávač s výstupem audio (cinch left + right) tak 100 - 150mV. Všechno má výkonové konce a line out nikoliv. Děkuji.

Diskusia a poradňa k Denver DMP-340
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Denver DMP-340. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Denver DMP-340. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Denver DMP-340. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Denver DMP-340.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií