PET PET

FOREO „DREAM TEAM+“

Zobraziť katalóg
FOREO „DREAM TEAM+“
Čistiaca súprava – FOREO „DREAM TEAM+“, krém (denný, nočný)
Kód:  FORSE003 Produktové číslo:  F8529
FOREO „DREAM TEAM+“ Predaj skončil

FOREO „DREAM TEAM+“

Darčeková súprava pre sonické čistenie pleti a starostlivosť o ústnu dutinu FOREO „DREAM TEAM+“ jedinečným spôsobom odstraňuje všetky nečistoty a zanecháva pleť aj ústnu dutinu dokonale sviežu. Unikátna súprava je vhodná ako darček pre dievčatá i ženy bez rozdielu veku. Potešte ženu praktickým darčekom, ktorý jej pomôže udržať pleť aj ústa v perfektnej čistote!

Obsah darčekovej súpravy Foreo „Dream Team+“

  • Sonický čistiaci prístroj na tvár FOREO LUNA play plus
  • Sonická elektrická zubná kefka ISSA play
  • Denný čistiaci gél Foreo
  • Nočný čistiaci gél Foreo

Pre krásu a dokonalú čistotu bez kompromisov

Každodenné čistenie pleti a zubov nepatrí medzi príliš obľúbenú stereotypnú hygienu, napriek tomu je nutné pravidelne ju dodržiavať. Mnoho žien strávi pri klasickom čistení dlhé chvíle, ktoré by mohli využiť inak. S kefkou na pleť Foreo Luna play plus a zubnou kefkou ISSA play bude denná hygiena príjemným a veľmi rýchlym rituálom, ktorý si zamilujete. Vaša pleť bude vždy perfektná, po pravidelnom používaní bude už po 3 dňoch nádherne vyhladená a svieža. Vďaka špeciálnej hlave zubnej kefky a technológii sonického pulzovania budú vaše zuby žiariť každý deň. Doprajte si unikátne prístroje pre jednoduché a rýchle čistenie!

Sonická kefka pre čistenie pleti Foreo LUNA play plus
Revolučná kefka na čistenie pleti LUNA play plus je určená na dôkladné čistenie pleti. Kefka z jemného silikónu funguje na AAA batérie a je možné ju využívať doma i na cestách. 8 000 pulzácií T-Sonic™ za minútu zabezpečí perfektné rozjasnenie a zdokonalenie pleti. Odstraňuje až 99,5% nečistôt, mastnoty a zvyškov make-upu. Za obyčajnú 1 minútu dvakrát denne tento dvojzónový sonický pomocník jemne, ale veľmi dôkladne vyčistí vašu pleť a zanechá ju žiarivú a prirodzene krásnu. 

Vlastnosti kefky Foreo LUNA play plus:

  • Má dve čistiace zóny, je vhodná pre všetky typy pleti
  • Je vhodná na použitie doma i na cestách
  • Funguje na AAA betérie, ktoré sú súčasťou balenia
  • Má jednu intenzitu rýchlosti
  • Obsahuje Technológiu T-Sonic™ s 8 000 pulzmi za minútu
  • Je vyrobená z hypoalergénneho, neporézneho silikónu
  • Ľahko sa umýva a zabraňuje hromadeniu baktérií
  • Je hygienickejšia než nylonové kefky

Použitie:
Používajte spolu s čistiacimi gélmi ráno aj večer. Jemnou masážou odstráňte z pleti nečistoty, mastnotu i zvyšky make-upu. 

Denný čistiaci gél Foreo (60 ml)
Tento jedinečný kozmetický doplnok je vhodný na čistenie pleti najmä so zariadením LUNA™. Aktivácia pulzácií T-Sonic™ oživuje transformačnú štruktúru gélu a stimuluje jeho aktívne zložky tak, aby prenikali hlbšie do pleti. S gélom Foreo bude účinnosť čistenia pleti maximálna, rovnako ako pôžitok z jednoduchého a rýchleho ošetrenia pleti.

Aktívne látky:

  • Probiotiká – zaisťujú rovnováhu pleti
  • Extrakty z bergamotu a mandarínok – hydratujú a osviežujú

Nočný čistiaci gél Foreo (60 ml)
Na noc je vhodné pleť dôkladne vyčistiť, aby mohla dýchať a prijímať všetky živiny z nočnej kozmetickej starostlivosti. Nočný gél Foreo je vhodný na čistenie pleti najmä so zariadením LUNA™. Aktivácia pulzácií T-Sonic™ oživuje transformačnú štruktúru gélu a stimuluje jeho aktívne zložky tak, aby prenikali hlbšie do pleti. S gélom Foreo bude vaša pleť dokonale čistá za malú chvíľku.

Aktívne látky:

  • Púder z meteoritu – hĺbkovo čistí pleť

Zubná sonická kefka Foreo ISSA play
Model kefky ISSA play kombinuje technológiu Sonic Pulse s jedinečnou hybridnou hlavou kefky, vďaka čomu je silný proti plaku a jemný k ďasnám. Prístroj je ľahký, vodoodolný a vhodný na použitie aj pri cestovaní. Funguje na AAA batérie, ktoré sú súčasťou balenia. Kefka je vyrobená z príjemného, hygienického a rýchlo schnúceho materiálu. Jej hlavica nie je vymeniteľná a pri každodennom použití sa odporúča používať kefku najdlhšie 6 mesiacov. Vyskúšajte kefku, ktorá sa bude spoľahlivo starať o váš chrup aj ďasná.

Vlastnosti zubnej kefky Foreo ISSA play:

  • Obsahuje technológiu sonického pulzovania s rýchlosťou až 9 000 za minútu
  • Hlava je vyrobená zo silikónu a polymérových PBT štetín
  • Nemá meniteľnú hlavu
  • Funguje na AAA batérie, ktoré sú súčasťou balenia
  • Je vysoko hygienická a hypoalergénna
  • Má rýchloschnúce a vodoodolné vyhotovenie
  • Ľahko sa umýva a bráni množeniu baktérií

Použitie:
Používajte ráno a večer spolu so zubnou pastou, jemne krúživým pohybom čistite zuby a masírujte ďasná. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO „DREAM TEAM +“. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOREO „DREAM TEAM +“. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOREO „DREAM TEAM +“. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Foreo DREAM TEAM+.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií