Doručení zdarma Stellar Blade

PS3 - Guitar Hero Live

Zobraziť katalóg
PS3 - Guitar Hero Live
Hra na konzolu
Kód:  MS646 Produktové číslo:  C1522158

PS3 - Guitar Hero Live

Konečne je to tu! Spoločnosť Activision prináša nový Guitar Hero Live pre vaše konzoly. Teraz to už môžete rozbehnúť poriadne naplno, a pritom si užiť veľa zábavy s priateľmi. Teraz totiž ponúka niektoré zásadné zmeny, ktoré naozaj potešia.

V rovnomennom režime Guitar Hero Live sa z pohľadu prvej osoby predstavíte alebo pred publikom v malom klube, alebo to môžete poriadne roztočiť na veľkom vonkajšom festivale. Skvele prepracované prostredie a perfektnú atmosféru vytvorí práve publikum, ktoré bude naživo reagovať na váš umelecký výstup. Takže sa môžete zahrať na skutočného profíka a vychutnať si slávu.

Hrajte s ľuďmi po celom svete

Srdcom tejto skvelej hry je nový režim GHTV pre viacerých hráčov, v ktorom si hráči môžu vyberať z rôznych žánrov. Je možné hrať pesničky v rámci jednotlivých kanálov, plniť rôzne výzvy a úlohy, alebo si jednoducho vyberať songy, ktoré vás bavia. V rámci GHTV budete môcť vyzvať svojich kamarátov či náhodných hráčov z celého sveta, aby s vami odohrali neustále aktualizovanú zbierku hudobných klipov.

Nový ovládač

Balenie bude obsahovať ako hru, tak aj novú gitaru. Nový ovládač bude teraz osadený 6-tlačidlovým rozhraním navrhnutým tak, aby sa z vás stala naozajstná rocková hviezda. Začiatočníci budú hrať len s využitím spodného radu troch tlačidiel, aby si užili ten pravý pocit rockovej či popovej hviezdy. Skúsenejší hráči už budú využívať oba rady tlačidiel v štýle hry, ktorý sa má blížiť k hre na gitaru a k hraniu skutočných akordov a zhlukov nôt tak, ako nikdy predtým.

Parametre a špecifikácia

Vekové obmedzenie
12 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Online Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
12 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Online Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PS3 - Guitar Hero Live
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PS3 - Guitar Hero Live. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PS3 - Guitar Hero Live-. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PS3 - Guitar Hero Live-. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PS3 - Guitar Hero Live.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií