Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
P&G boost AD 1. týden květen

RAIKKO Mobile! Sound Festival stereo čierny

Zobraziť katalóg
RAIKKO Mobile! Sound Festival stereo čierny
5 1 hodnotení
Reproduktor 2x 3.5W, 2x 38mm membrána, 5V, Bluetooth 4.0, vstavaná funkcia hlasitého telefónu, micro USB nabíjací konektor, micro SD, 3.5mm jack, hmotnosť 278g
Kód:  JR161h1 Produktové číslo:  5687043
RAIKKO Mobile! Sound Festival stereo čierny Predaj skončil

RAIKKO Mobile! Sound Festival stereo čierny

Ak sa práve chystáte na cesty, nezabudnite si pribaliť aj tento outdoorový reproduktor, ktorý vašu cestu oživí svojím hudobným výkonom. Praktickou karabínou ho pripojíte k batohu či ľadvinke a môžete vyraziť. Aby ste sa nemuseli strachovať o jeho bezpečie, prináša vám ho značka RAIKKO v IPX5 prevedení, ktoré odolá striekajúcej vode, prachu i pádu.

Prostredníctvom Bluetooth k reproduktoru pripojíte mobilný telefón, notebook alebo hernú konzolu, takže nie je treba žiadnych zbytočných káblov. Tým však jeho možnosti nekončia - hudbu si môžete vypočuť aj z vloženej SD karty. Nesmie chýbať ani integrovaná batéria s výdržou až 8 hodín na jedno nabitie. Nabíjanie umožníte USB káblom. Dvoma membránam s rozmermi 38 mm s frekvenčným rozsahom 60 Hz - 20 kHz vďačíme za sprostredkovanie kvalitného a čistého zvuku. Bavte sa tak svojimi priateľmi pri počúvaní vašich obľúbených hudobných kôstok, či už ste doma alebo vonku.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RAIKKO Mobile! Sound Festival stereo čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RAIKKO Mobile!Sound Festival stereo černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RAIKKO Handy! Sound Festival stereo schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RAIKKO Handy! Sound Festival stereo schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RAIKKO Mobile!Sound Festival stereo černý.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií