Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Razer KRAKEN PRO V2 Oval Green

Zobraziť katalóg
Razer KRAKEN PRO V2 Oval Green
4,7 12 hodnotení
Herné slúchadlá – slúchadlá s mikrofónom, frekvenčný rozsah 12Hz – 28000kHz, impedancia 32 ohmov, citlivosť 118dB, 50mm zvukové meniče, 3.5mm jack
Kód:  MR069jda3 Produktové číslo:  RZ04-02050600-R3M1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Razer KRAKEN PRO V2 Oval Green

Slúchadlá Razer Kraken PRO V2 Oval Green s odolnou konštrukciou

Razer Kraken Pro V2 Oval Green sú špičkové slúchadlá robustnej konštrukcie, ktoré sa vďaka skvelému všesmerovému mikrofónu hodia do výbavy každého hráča počítačových hier. S prepracovanou ergonómiou a niekoľkými prvkami, dodávajúcimi vysokú úroveň používateľského komfortu, je používanie slúchadiel pohodlné aj počas dlhšej doby.


Razer Kraken PRO V2 Oval Green

Razer Kraken Pro V2 Green

Zvukový hit

Slúchadlá Razer Kraken Oval Green sa môžu pochváliť špičkovými 50 mm neodymovými zvukovými meničmi. Tie sú garanciou čistého zvuku a tiež veľkého rozsahu výšok i stredov.


Prepracované zvukové meniče

Nebudete ochudobnení ani o skutočne hlboké basové tóny. Citlivosť slúchadiel ponúka perfektnú hodnotu 118 dB, príkon potom 30 mW. K svojmu zariadeniu slúchadlá pripojíte prostredníctvom 1,3 metra dlhého kábla ukončeného 3,5 mm jack konektorom.

Razer Kraken PRO V2 Oval Green

Kábel s dĺžkou 1,3 metra


Parametre a špecifikácia

Farba
Zelená Hotovo!
Platforma
PC Hotovo!

Farba

Farba
Zelená Hotovo!

Platforma

Platforma
PC Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím budete mít na Alze k dostání i sluchátka Razer Kraken 7.1 v2 ? A proaím jsou lepší než Razer Kraken Pro v2 ? Předem děkuji za odpověď.

Chýba vám tu popis

Zdravim chci se zeptat jestli ty sluchátka budou fungovat na Xbox one X

Dobrý den chci se zeptat jestli jsou tyto sluchátka lepší než HyperX Cloud II.

Dá se mikrofon odpojit?

Zdravim prosim vas opravte si nazov je to PRO nie PRE

jdou pripojit sluchatka k ps4

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli jdou sluchátka připojit k Xbox one s ?

Zdravim, Chcem vam oznamit že podľa mna mate velmi predrazeny tento tovar...na ostatnych nemenovanych strankach som nasiel tento tovar aj za 75€, a povedzme si 25€ to neni maly rozdiel. Dakujem ak môj nazor zvazite

Dobrý deň, môj PC má 2 rozdelené vstupy zvlášť mic a zvlášť audio, ako mám zapojiť sluchadla len s jedným jackom? A poprípade vedeli by ste poradiť dobré sluchadla s 2 jackmi?

12
Diskusia a poradňa k Razer KRAKEN PRO V2 Oval Green
Príslušenstvo pre Razer KRAKEN PRO V2 Oval Green Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Kraken PRO V2 Oval Green. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Kraken PRO V2 ovales Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Kraken PRO V2 ovales Grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Razer Kraken PRO V2 ovális, zöld.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií