Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Razer ManOWar

Zobraziť katalóg
Razer ManOWar
4,4 19 hodnotení
Herné slúchadlá bezdrôtové, frekvenčný rozsah 20 Hz-20 000 KHz, Impedancia 32 ohm, citlivosť 112 dB, 50 mm neodymové magnety, podsvietenie Chroma, výdrž batérie až 20 hodín, čierne
Kód:  MR069jd Produktové číslo:  RZ04-01490100-R3G1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Razer ManOWar


Úplná bezdrôtová sloboda

Herné slúchadlá Razer ManO'War vás dokonale vtiahnu do herného sveta, kde budete počuť každý zvukový detail aj najmenší pohyb svojho nepriateľa. Vďaka bezdrôtovej 2,4 GHz technológii s dosahom 12 metrov získate úplnú slobodu a priestorový zvuk 7.1 vytvorí neopakovateľnú zvukovú atmosféru, ktorá vás úplne pohltí.


Bezdrôtové počúvanie s nulovým oneskorením

Razer ManO'War sú vybavené 50 mm neodymovými meničmi, ktoré ponúknu vysoko kvalitný a silný zvuk s minimálnym šumom. Slúchadlá vďaka funkcii plug-and-play sú pripravené ihneď na použitie a ultrakompaktný bezdrôtový USB adaptér zaistí výbornú ergonómiu. Pre zvýšenie dosahu na 14 metrov je možné použiť predlžovací dock.


Precízny 7.1 kanálový zvuk

Vylepšený Razer Surround Engine poskytuje pohlcujúci 7.1 kanálový virtuálny priestorový zvuk, ktorý v spojení s 50 mm magnetmi dokonale oživí bojisko okolo vás. Vďaka precíznej, pozičnej kalibračnej funkcii presne určíte svojich nepriateľov, takže ich môžete zneškodniť skôr, ako na vás zaútočia.



7 dní bezdrôtovej zábavy

Či už streamujete videá, sledujete filmy, alebo organizujete herný maratón, Razer ManO'War vám poskytnú impozantnú výdrž 7 dní bezdrôtového hrania alebo 14 hodín používania bez prerušenia na jedno nabitie. Už sa nemusíte obávať, že počas hrania dôjde k vybitiu batérie a môžete sa tak plne sústrediť na svoju misiu.


Mikrofón s krištáľovo čistou reprodukciou

Slúchadlá ukrývajú v ľavom meniči univerzálny jednosmerný mikrofón, ktorý podľa potreby ľahko vysuniete a prispôsobíte presne svojim potrebám. Mikrofón je vybavený optimalizovaným algoritmom pre prirodzene znejúcu a krištáľovo čistú reprodukciu hlasu.


Ľahko dostupné ovládacie prvky

Pre rýchle akcie sú slúchadlá vybavené intuitívnymi ovládacími prvkami, ktoré sú umiestnené na spodnej strane oboch meničov. Ľahko nastavíte mikrofón, úrovne hlasitosti a stlmenia zvuku bez toho, aby ste museli zdĺhavo zápoliť s ovládacími prvkami na obrazovke. S funkciou Chroma lighting navyše nastavíte svetelné efekty pomocou 16,8 miliónov odtieňov farieb.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možnost propojit tento headset s playstation 4 i bez kabelu nebo jen s kabelem ? A proč tu máte 2 edice tohoto headsetu a ta jedna stojí 4999 Kč a ta druhá okolo 3699 Kč ?

Su tieto sluchatka z roku 2016 alebo 2017 pretoze tie z roku 2017 su viac vystuzenejsie a nepraska drziak na hlavu?

Hezký Den, je možné sluchátka využívat bez té dokovací stanice? Respektive vložit ten USB transreceiver do USB na PC? Děkuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na vnitřní velikost náušníků. Děkuji za odpověď

Dobry den chci se té tat daji se sluchatka pripojit k telefonu bezdratove? I dratove dekuji

dobrý deň, chcem sa spýtať na dostupnosť, od predvianočného časi svietilo že prepokladaný termín naskladnenia je 3.1, dnes naskočilo 14 dní na objednávku... Je to reálny termín? Resp. viete nejako zaručiť že budú k dispozícii? Objednať totiž slúchadlá za 170 €, zaplatiť a potom čakať viac ako mesiac (minimálne) sa mi zdá dosť veľa. Ďakujem za info

Mám dotaz,má to výměnné baterie?

Fungovali by tieto sluchadla s redukciov usb c na usb do toho by som pripojil usb z headsetu (proste aby fungovali na bluetooth)?

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat jestli po připojení k playstationu 4 bude fungovat i mikrofon ? Děkuji předem za odpověď.

Dobrí deň, dnes som si objednal tieto slúchadlá a prečítal som si recenzie kde veľa ľudí píše že horná časť slúchadiel je veľmi krehká a stáva sa že sa zlomí, tak sa chcem spýtať či je takto poškodený tovar možno reklamovať? Vopred ďakujem za odpoveď, s pozdravom

123
Diskusia a poradňa k Razer ManOWar
Príslušenstvo pre Razer ManOWar Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer ManOWar. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer ManO’War. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer ManO’War. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Razer ManO'War.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií