AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ALPINE UTE-92BT

Zobraziť katalóg
ALPINE UTE-92BT
Autorádio bez mechaniky, 4×50 W, 1 DIN, ekvalizér, FM tuner, USB, AUX, Bluetooth, podporované formáty: MP3, FLAC, AAC a WMA, podpora Apple/Android zariadení, diaľkové ovládanie
Kód:  JZ122a4 Produktové číslo:  UTE-92BT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ALPINE UTE-92BT

Radi počúvate počas jazdy rádio alebo obľúbenú hudbu? Autorádio od popredného výrobcu ALPINE vám ponúkne bezkonkurenčný zážitok zo zvuku aj počas cestovania. Užite si vašich obľúbených interpretov v tej najlepšej kvalite. Skvelý prístroj s bluetooth prijímačom vyniká špičkovými technológiami, inovatívnymi funkciami a rozsiahlym systémom úprav zvuku. Zaujme vás sofistikovaným dizajnom v modernom čiernom vyhotovení. Vybrať si môžete z viac ako 150 000 odtieňov farieb pre podsvietenie tlačidiel a displeja. Intenzitu jasu ľahko nastavíte v piatich jednoduchých krokoch. Prispôsobte si vzhľad vášho rádia podľa aktuálnej nálady a nastavte si podsvietenie aj vlastnú úvodnú obrazovku, ktorá bude mať štýl!

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduché ovládanie z volantu
  • Prispôsobené na jednoduchú inštaláciu do väčšiny vozidiel
  • Nastaviteľná úvodná obrazovka - možnosť použiť až 10 znakov
  • 3-pásmová výhybka na obmedzenie frekvencií
  • Možnosť prepojenia s Facebookom
  • Manuálne aj hlasové ovládanie cez váš inteligentný telefón (Android a iOS)
  • USB, AUX pripojenie a pokročilá funkcia Bluetooth

Rádio, ktoré si rozumie aj s vaším telefónom

Poteší vás tiež komfortné ovládanie rádia priamo na volante. Ak je váš automobil vybavený technológiou štart-stop, môžete rádio počúvať aj pri vypnutí motora na križovatke alebo v kolóne. Vďaka inteligentnej aplikácii Alpine TuneIt App môžete rádio ovládať pomocou vášho smartfónu. Pripojte svoj iPhone cez USB alebo telefón s Androidom cez bluetooth a nastavte si rozhranie zvuku, ktoré vám vyhovuje. Ak máte účet na Facebooku, rádio vás informuje o nových prijatých správach a udalostiach.

Vstavaný Bluetooth prináša množstvo výhod

Pokročilá funkcia Bluetooth vám umožní aktivovať handsfree hovory. Teraz môžete podržať aj prepnúť prichádzajúci hovor, automaticky aktualizovať zoznam a jednoducho vyhľadávať hudbu aj prehrávať vybrané skladby. Využiť môžete tiež hlasové ovládanie na vašom telefóne pre pohodlné prehrávanie hudby a vytáčanie telefónnych čísel. S aplikáciou App Direct si môžete navyše vyberať zo širokej škály internetových rádií a iných vysielacích služieb.

Maximalizuje váš zážitok z hudby

Autorádio ponúka technológiu BassEngine pre pokročilé nastavenie basov. Zvoľte si jednu zo šiestich úrovní, frekvenciu cut-off, Q faktor a nastavte subwoofer tak, aby ste dosiahli maximálnu kvalitu zvuku a tónovej rovnováhy. Jednou z predností je aj možnosť prepojenia s USB diskom. Samozrejmosťou je aj 3,5 mm jack na pripojenie MP3 prehrávača.

 

Parametre a špecifikácia

Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!
Konektory
USB, AUX/Line IN Hotovo!
Výbava
Bluetooth Hotovo!
Vlastnosti
RDS, Odnímateľný predný panel Hotovo!
Funkcie
Podpora Apple zariadení, Podpora Android zariadení, Ekvalizér Hotovo!

Vstupy/výstupy

Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!
Konektory
USB, AUX/Line IN Hotovo!

Výbava a funkcie

Výbava
Bluetooth Hotovo!
Vlastnosti
RDS, Odnímateľný predný panel Hotovo!
Funkcie
Podpora Apple zariadení, Podpora Android zariadení, Ekvalizér Hotovo!
Podporované formáty
MP3, FLAC, AAC, WMA Hotovo!

Rádio

Tunery
FM Hotovo!

Výkon

Výkon zosilňovača
4×50 W Hotovo!

Rozmery

Veľkosť rádia
1 DIN Hotovo!
Šírka
178 mm Hotovo!
Výška
50 mm Hotovo!
Hĺbka
161,5 mm Hotovo!

Balenie

Súčasť balenia
Mikrofón, Diaľkové ovládanie Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ALPINE UTE-92BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALPINE UTE-92BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ALPINE UTE-92BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ALPINE UTE-92BT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALPINE UTE-92BT.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií