AD homeoffice PET

Electrolux EWW1697 MDW

Zobraziť katalóg
Electrolux EWW1697 MDW
5 1 hodnotení
Práčka s predným plnením spredu plnená, 1600 otáčok, kapacita prania/sušenia 9/7kg, A/B, hlučnosť prania/sušenia 51/63dB, 44% zvyšková vlhkosť, LCD displej, invertorový motor, Protipenový systém VxŠxH: 85x60x60,5
Kód:  FAP2102f Produktové číslo:  EWW1697 MDW Stránky výrobcu
Electrolux EWW1697 MDW Predaj skončil

Electrolux EWW1697 MDW

Electrolux EWW1697 MDW je spredu plnená práčka kombinovaná s kondenzačnou sušičkou, ktorá disponuje rýchlosťou 1600 otáčok za minútu. Maximálna náplň pre pranie je 9 kg, pre sušenie je to potom 7 kg. K dispozícii vám bude celkom 15 rôznych programov kombinujúcich ako pranie, tak sušenia.

Veľmi praktická je možnosť využiť na sušenie parný funkciu, ktorá je nielen šetrná k oblečeniu, ale navyše tiež uľahčuje následné žehlenie, pretože vyhladzuje pokrčeniu. Nechýba ani obľúbená možnosť odloženia štartu, takže si môžete nastaviť cyklus tak aby skončil presne vo vami stanovený čas.

Všetky nastavenia vykonáte skrze prehľadný LCD displej. Na ňom sa samozrejme zobrazujú všetky prebiehajúce fázy prania alebo sušenia. Vďaka invertorovému motora bude celý spotrebič vydávať len minimálny hluk, pre vašu bezpečnosť potom práčke nechýba Protipenový systém alebo ochrana proti vytečeniu.

Hlavné prednosti:

  • Kombinácia práčky a sušičky
  • Výkonný a účinný invertorový motor
  • Parné funkcie
  • Nízka hlučnosť
  • Veľký LCD displej
  • Odložený štart

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Electrolux EWW1697 MDW
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EWW1697 MDW.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií