PET PET

EVOLVEO SportCam W7

Zobraziť katalóg
EVOLVEO SportCam W7
5 1 hodnotení
Kamera vhodná pre outdoorové aktivity, vodotesné púzdro do 60m, Full HD 1080p pri 30fps, uhol záberu 150 °, microSDHC, miniUSB, miniHDMI, 2 "LCD, WiFi, diaľkové ovládanie a aplikácie pre Android
Kód:  JD172u5 Produktové číslo:  DDVW7FHD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO SportCam W7 Predaj skončil

EVOLVEO SportCam W7

Kamera EVOLVEO SportCam W7 sníma vo Full HD extra široký záber a je jej jedno, akým extrémom ju vystavujete. Či už ste vyznávačom bicykle, motorky, turistiky, horolezectva, nebeského skákanie na sto spôsobov či hĺbkového potápania, vždy kamera W7 zaznamená vaše zážitky tak, aby ste si ich mohli kedykoľvek znovu vychutnať a tiež sa s nimi pochváliť rodine a priateľom.

Vyspelá riadiaca elektronika dovoľuje natáčať Full HD video so 30 obrázkami za sekundu a zároveň možno zhotovovať fotografie. Ak dávate prednosť adrenalínovým zážitkom, kedy na fotenie nie je čas, potom je práve pre vás režim záznamu Full HD videá sa 60 obrázky za sekundu. Spolu s objektívom zaberajúce 150 ° pred ním as elektronickým stabilizátorom bude dobre vidieť každý dôležitý záber.

Okrem "živého" záznamu dáva k dispozícii aj časozberné zábery. Vďaka tomu je možné snímať scény, ktorý sa pomaly pohybujú, a potom ich následne prehrávať zrýchlene. Vytvorte pôsobivá videá rozkvitajúce rastliny, pohyb objektu po oblohe, priebehu zmien počasia a všetko čo vás napadne.

Pomocou zabudovanej WiFi a aplikácie EVOLVEO môžete záznam ihneď streamovať a telefónom na diaľku ovládať kameru. Aplikácia je dostupná pre telefóny a tablety so systémom Google Android. Aplikácia je k stiahnutiu tu. Priamo v balení nájdete aj WiFi diaľkový ovládač, púzdro vodotesné do 60 metrov a veľkou prednosťou je celá zbierka držiakov pre uchytenie kamery v rôznych situáciách.

Doplňujúce informácie:

Prevedenie:
Vodotesnosť 60 ms ochranným puzdrom

Balenie:

Kamera EVOLVEO SportCam W7
Vodeodolný obal
Diaľkové ovládanie s nabíjačkou
Ohybný držiak
Držiak na prilbu
Univerzálny/statívový držiak
Držiak na riadidlá/tyč
Nálepky pre držiak 8ks
Imbus, náhradné skrutky k držiaku
Batérie
USB kábel
Užívateľský manuál

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Obsahuje toto balenie všetko spomenuté príslušenstvo aj keď je označené ako použité ?

Diskusia a poradňa k EVOLVEO SportCam W7
Príslušenstvo pre EVOLVEO SportCam W7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO SportCam W7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO SportCam W7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO SportCam W7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO SportCam W7.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií