PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Formuler F1 Twin tuner

Zobraziť katalóg
Formuler F1 Twin tuner
Satelitný prijímač – DVB-S2/T2/C, Full HD, Media Player, CI slot, 2× čítačka SD kariet, EPG, HDMI, 3× USB, TimeShift, LAN, WiFi, 3D Ready, Internet Streaming TV a Radio, FastScan, DC 12V
Kód:  IS001ao Produktové číslo:  8594163274603 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Formuler F1 Twin tuner

Doprajte si viac zábavy vďaka drobnej krabičke s kompaktnými rozmermi. Satelitný prijímač Formuler s dvoma satelitnými tunermi rozšíri množstvo kanálov, ktoré môžete na svojom televízore naladiť a navyše pridá množstvo iných užitočných funkcií.

Kľúčové vlastnosti

  • Full HD digitálny hybridný satelitný prijímač a Media Player
  • Dva satelitné tunery na nekódované a na sebe nezávislé nahrávanie až 7 programov
  • Možnosť inštalácie XBMC
  • CI slot a 2× čítačka SD kariet
  • Elektronický programový sprievodca
  • Široké možnosti pripojenia cez LAN, WiFi, HDMI alebo USB
  • Funkcia TimeShift na pretáčanie počas živého vysielania
  • 3D Ready
  • Streaming TV a rádia
  • Funkcia FastScan na jednoduché naladenie prijímača

Pomocník pri ladení kanálov

Okrem funkcie TimeShift ponúka prijímač aj EPG, teda elektronického programového sprievodcu. V prípade, že budete potrebovať naladiť jednotlivé kanály, táto funkcia vám prehľadným popisom a charakteristikou ujasní obsah každého kanála a uľahčí vám tak rozhodovanie, či ho naladiť, alebo nie. Všetok obsah ponúka Formuler F1 samozrejme v prvotriednej Full HD kvalite. Každý program si preto vychutnáte s takým živým zážitkom, akoby ste boli členmi filmového štábu.

Triviálna konfigurácia

Ani začiatočníci sa pri zaobchádzaní s prijímačom nestretnú s problémami. Funkcia FastScan uľahčuje jeho ladenie tak, že to v prípade nutnosti zvládne aj vaša ratolesť. Séria výstupov na čele s dvojicou USB a jedným HDMI portom ponúka bohaté možnosti využitia, rovnako ako aj dve čítačky SD kariet, ktoré sú tiež súčasťou prístroja.

 

Parametre a špecifikácia

Tuner
DVB-S2, DVB-C Hotovo!
Záznam na
Externý disk Hotovo!
Vstupy/Výstupy
HDMI, YPbPr, S/PDIF optický, LAN, eSATA, RS232, USB, CI/CI+ Hotovo!

Tuner

Tuner
DVB-S2, DVB-C Hotovo!

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy
HDMI, YPbPr, S/PDIF optický, LAN, eSATA, RS232, USB, CI/CI+ Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den! chcem sa spytat na sat. prijimac FORMULÁR F1 Twin tuner kod IS001ao , ci ma urcite aj DVB T2/C tuner a WIFI ako pisete v specifikacii, kedze to su volitelne sucasti? (V zaklade to nie je, tuner by bol vlozeny do prijimaca miesto zaslepky a WIFI cez prilozeny mini prijimac do USB) Či? Dakujem Halušťok

Diskusia a poradňa k Formuler F1 Twin tuner
Príslušenstvo pre Formuler F1 Twin tuner Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Formuler F1 Twin tuner. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Formuler F1 Twin tuner. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Formuler F1 Twin tuner. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Formuler F1 Twin tuner.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií