PET AD homeoffice

HP Roar Mini Bluetooth Speaker Neon Orange

Zobraziť katalóg
HP Roar Mini Bluetooth Speaker Neon Orange
Bluetooth reproduktor bezdrôtový (G1K48AA)
Kód:  HPCP0907k2 Produktové číslo:  G1K48AA#ABB Stránky výrobcu
HP Roar Mini Bluetooth Speaker Neon Orange Predaj skončil

HP Roar Mini Bluetooth Speaker Neon Orange

Bezdrôtový reproduktor dodá skvelý zvuk vášmu prenosnému zariadeniu, a pritom má takmer vreckové prevedenie. Predstavuje cestovné príslušenstvo, ktoré by nemalo chýbať vo výbave žiadneho milovníka hudby, ktorý sa neuspokojí s nekvalitným prednesom z mobilného telefónu. Po boku telefónu sa reproduktor hodí aj na príjem hovorov, k čomu má zabudovaný mikrofón.

Reproduktor má trojuholníkový profil pre lepšiu reprodukciu zvuku aj prenosnosť . Skrátka si nájde svoje miesto v batohu, taške aj v masívnejšom vrecku, aby ste si mohli užívať hudbu kedykoľvek a kdekoľvek. Hudbu prehráte cez bezdrôtový Bluetooth z tabletu, notebooku i telefónu vo vrecku. Ostatné audio zdroje pripojíte 3,5mm jackom cez klasický line-in vstup.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Koľko má výkon (wattov)

Diskusia a poradňa k HP Roar Mini Bluetooth Speaker Neon Orange
Príslušenstvo pre HP Roar Mini Bluetooth Speaker Neon Orange
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Roar Mini Bluetooth Speaker Neon Orange. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roar HP Mini Bluetooth Lautsprecher Neonorange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roar HP Mini Bluetooth Lautsprecher Neonorange. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Roar Mini Bluetooth Speaker Neon Orange.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií