AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

KRUPS Latt'Espress, One touch cappucino Die Cast EA829D

Zobraziť katalóg
KRUPS Latt'Espress, One touch cappucino Die Cast EA829D
Automatický kávovar 15 bar, odnímateľná nádrž na vodu 1,7 l, zásobník na kávu 250 g, 3 hrubosti mletia kávy, vodný filter Claris Aqua, parná tryska na napenenie mlieka, LCD displej
Kód:  KRUES005 Produktové číslo:  EA829D Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KRUPS Latt'Espress, One touch cappucino Die Cast EA829D Predaj skončil

KRUPS Latt'Espress, One touch cappucino Die Cast EA829D

S kávovarom Latt'Espress sa vám otvára svet nečakaných chutí a vôní, pretože vaša káva bude plná chuti a arómy, akoby ste si ju práve objednali vo svojej obľúbenej kaviarni. Cappuccino si doprajte stlačením jediného tlačidla. Prispôsobte teplotu nápoja, hrubosť mletia, veľkosť kávy a ďalšie parametre svojej vlastnej predstave a momentálnej nálade. Uvidíte, že si už ani nebudete vedieť predstaviť ranné vstávanie bez lahodnej kávy, alebo víkendovú siestu bez svojho cappuccina. A keď bude manžel dobrý, možno mu tiež jedno urobíte, čo vy na to?

Káva chutí aj zahreje

Babička chce kávu horúcu ako práve zaliatu vriacou vodou, mamička si espresso vychutná najlepšie vtedy, keď je rovno na pitie. Doprajte im vždy ich obľúbenú kávu tak, ako ju majú najradšej vďaka možnosti nastaviť teplotu nápoja individuálne. A bez čakania - Thermoblok zabezpečí, že vaša káva bude mať tú správnu teplotu už od prvej šálky. Vďaka veľkému priestoru pod výpustom môžete experimentovať nielen s teplotou, ale aj s veľkosťou šálok a pohárov. A náš tajný tip: najlepšie cappuccino má teplotu 70 °C.

Dobrota, vitamíny, zdravie - skrátka mlieko

Možnosť pripraviť mliečnu penu z naozajstného mlieka ocenia nielen deti, ktoré sa ju naučili piť, keď chodia s mamičkami a ich kamarátkami do kaviarní a do detských kútikov, kde sa hrajú s dinosaurami a stavajú lego. Jej čaru prepadnete určite aj vy. Je totiž tak krásne jemná a nadýchaná, že ju budete chcieť mať každý deň. Zabudnite na sušené mlieko, v nádobe na ozajstné mlieko máte neoceniteľného spojenca, ktorého pomocou magnetického uchytenia pripevníte k podstavcu a ľahko ho prepojíte s parnou tryskou nad šálkou.

Delikátne a jemné cappuccino

Je nadýchané, hebké a delikátne. Neviete, o čom je reč? No predsa o cappuccine, ktoré s kávovarom Latt'Espress pripravíte stlačením jediného tlačidla. Doprajte si cappuccino ako z kaviarne v pohodlí domova každý deň. O perfektné napenenie sa stará parná tryska, ktorá je prepojená priamo s nádobou na mlieko. K dokonalej pohode už chýba len hojdacie kreslo a knižka. Môžete si zvoliť aj hrubosť mletia kávy tak, ako to máte radi, takže už vám nič nebude brániť vykúzliť si ideálne cappuccino.

Čistotný každým cólom

Čistenie filtra, odvápňovanie a podobné neobľúbené činnosti vám už pôžitok z kávy kaziť nebudú. Nemusíte si šálku voňavej kávy odopierať len preto, že by sa vám rýchlejšie zaniesli jednotlivé časti kávovaru a vy by ste ich potom museli zložito čistiť. S automatickým čistiacim programom, na ktorý vás kávovar upozorní prostredníctvom displeja, zvládnete preplachovanie, odvápňovanie aj čistenie jednoducho a rýchlo. Nežiaduci vplyv vody, ktorú do kávovaru dávate, môžete teraz minimalizovať vďaka vodnému filtru Claris Aqua so spätným chodom a nastavením tvrdosti vody. Ani s okruhom, ktorým prechádza mlieko, si nemusíte robiť starosti - spustite automatické čistenie a rovnako ako v prípade sparovacej komory bude o chvíľu kávovar pripravený na ďalšie použitie.

Kľúčové vlastnosti

  • Tlačidlo na prípravu cappuccina
  • Nastavenie teploty a hrubosti mletia kávy
  • Nádoba na mlieko
  • Parná tryska
  • LCD displej
  • Thermoblok pre optimálnu teplotu
  • Automatické čistenie
  • Zásobník na 1,7 l vody
  • Zásobník na 250 g zrnkovej kávy
  • Kompaktná veľkosť: 295 × 363 × 390 mm

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Korene nemeckej značky KRUPS siahajú do roku 1846, keď jej zakladateľ Robert Krups produkoval mimoriadne kvalitné váhy. V 50. rokoch dvadsiateho storočia objavili v spoločnosti KRUPS kúzlo kávy, z ktorého vzišiel legendárny kávovar ONKO. Za viac ako 50 rokov vyprodukovala značka KRUPS rad mimoriadnych modelov a technických riešení a pokračuje v tom aj naďalej. Dôkazom je napríklad samočistiaca parná tryska. Ponuka značky KRUPS zahŕňa kávovary, kvalitné kávové mlynčeky a peniče mlieka. V súčasnosti je značka KRUPS členom silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KRUPS Latt'Espress, One touch cappucino Die Cast EA829D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRUPS Latt'Espress, One touch cappucino Die Cast EA829D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRUPS Latt'Espress, One touch cappucino Die Cast EA829D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRUPS Latt'Espress, One touch cappucino Die Cast EA829D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KRUPS Latt'Espress, One touch cappucino Die Cast EA829D.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií