AD elektro Motorola EDGE 50

SIEMENS KI42FP60

Zobraziť katalóg
SIEMENS KI42FP60
Vstavaná chladnička vstavaná, monoklimatická, 177,5cm, A++, objem chladničky 302l, zóna vitaFresh 25/53l s teleskopickými výsuvmi, systém softClose, funkcia superchladenie, LED osvetlenie
Kód:  FAC2650o Produktové číslo:  KI42FP60 Stránky výrobcu

SIEMENS KI42FP60

Monoklimatická chladnička Siemens je veľmi elegantné zariadenie, ktoré svojimi rozmermi zapadne do akejkoľvek kuchyne alebo na chatu. Disponuje nízkou spotrebou, vďaka ktorej spadá do energetickej triedy A++ a iste oceníte aj nízku hlučnosť, ktorá sa pohybuje okolo 39 dB. Množstvo moderných funkcií a praktické usporiadanie úložného priestoru pozdvihuje túto chladničku na vrchné priečky obľúbenosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A++
  • Prestaviteľná odkladacia plocha easyLift
  • Nulová zóna VitaFresh
  • Funkcia superchladenie
  • Jemné dovieranie dverí softClose
  • Postranné LED osvetlenie
  • Ovládanie TouchControl Elektronic

Šikovná chladnička za skvelú cenu

Táto chladnička ponúka solídny objem 302 l, ktorý je efektívne rozdelený pomocou políc z bezpečnostného skla. Súčasťou sú aj špeciálne police easyLift, ktorých výšku možno veľmi ľahko a komfortne nastaviť, aj keď sú plne naložené. Priehradky s teleskopickými výsuvmi sa dobre plnia a predovšetkým ponúkajú lepší prehľad o uskladnených potravinách.

Nulová zóna

Súčasťou tejto šikovnej chladničky je inteligentná zóna nesúca označenie vitaFresh. Udržuje sa v nej teplota okolo 0° C, čo zabezpečí až 3× dlhšiu čerstvosť uložených potravín. Navyše sa táto časť delí na ďalšie dve. 25 l suchá zóna, v ktorej sa udržuje vlhkosť okolo 50 %, je vhodná na uchovanie najmä mäsa, rýb, syrov či mlieka. V druhej 53 l zóne sa vďaka špeciálnemu filtru udržuje až 90 % vlhkosť a je určená pre zeleninu, ovocie, bylinky či šaláty.

Po stránke komfortu iste oceníte postranné LED osvetlenie po otvorení dvierok či systém ich jemného dovierania softClose.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné namontovat panty dveří i na levou stranu? Děkuji

Dobrý den. Jaká je prosím maximální výška předmětu jenž lze uložit do přihrádek s teleskopickými výsuvy? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k SIEMENS KI42FP60
Príslušenstvo pre SIEMENS KI42FP60
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS KI42FP60.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií