AD homeoffice AD homeoffice

Retraky Earbuds iPhone Controls čierna

Zobraziť katalóg
Retraky Earbuds iPhone Controls čierna
3,2 5 hodnotení
Slúchadlá zvinovací, s mikrofónom, a tlačidlá pre ovládanie, tri veľkosti štupľov, pozlátený konektor Jack 3.5mm, max. dĺžka kábla 1.2m
Kód:  RR413b Produktové číslo:  EUIPHONEHFBLK
Retraky Earbuds iPhone Controls čierna Predaj skončil

Retraky Earbuds iPhone Controls čierna

Slúchadlá Retraky iPhone Controls sú dokonalým doplnkom pre každodenné počúvanie hudby v dobrej kvalite as následne rýchlym uschovaním. Môžete ich mať stále so sebou a započúvať sa do obľúbených pesničiek z telefónu, tabletu, notebooku, vreckového prehrávača a iných prístrojov. Obzvlášť v kombinácii s mobilným telefónom využijete ich prednosťou, teda integrovaného mikrofónu a ovládanie na kábli pre ľahkú obsluhu prehrávanej hudby alebo telefonických hovorov.

Kľúčové vlastnosti

  • integrovaný mikrofón a ovládanie na kábli
  • kompatibilita s iPhone
  • zvinovací mechanizmus
  • čistý a jasný zvuk
  • pozlátený konektor
  • štýlové prevedenie
  • tri veľkosti štupľov

Mäkké gélové štuple perfektne sadnú do uší, bez toho, aby akokoľvek tlačili, a dobre izolujú od hlučného okolia. Vďaka tomu si lepšie doprajete vyrovnaný zvuk, kde nebudú chýbať plné basy a brilantné výšky. Navyše súčasťou základného balenia celkovo tri veľkosti týchto štupľov. Každý užívateľ si teda vyberie, tie ktoré mu padnú najlepšie.

Už žiadne rozmotávanie kábla

Slúchadlá Retraky však majú aj ďalšie nespornú výhodu. Po vybratí z batohu či vrecka je nebudete musieť rozmotávať. Stačí jednoducho zatiahnuť za koniec kábla s 3,5 mm pozláteným konektorom a za slúchadlá a máte kábel dlhý 1,2 metra. Rovnako tak je zložíte - rýchlo a efektívne. Dajte zbohom zamotanému kábla. Odolná konštrukcia zvláda ťah, každodenné zaťaženie aj zapájanie a odpájanie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dajú sa pripojiť a fungujú aj na androide ???

Diskusia a poradňa k Retraky Earbuds iPhone Controls čierna
Príslušenstvo pre Retraky Earbuds iPhone Controls čierna
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RETRAK Earbuds iPhone Controls černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Reach-Kontrollen iPhone Earbuds Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Reach-Kontrollen iPhone Earbuds Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RETRAK Earbuds iPhone Controls fekete.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií