AD homeoffice AD homeoffice

REVUELE Panthenol Foam 150 ml

Zobraziť katalóg
REVUELE Panthenol Foam 150 ml
Krém po opaľovaní – chladivá a upokojujúca pena, obsahuje D-Panthenol, Bisabolol a ďalšie účinné zložky na hydratáciu, upokojenie a regeneráciu pokožky pri solárnych a tepelných spáleninách - 48,67 €/1 l
Kód:  OPA336 Produktové číslo:  3800225901925

REVUELE Panthenol Foam 150 ml

Veľmi účinná, chladivá a upokojujúca pena, ktorá bola vyvinutá špeciálne na regeneráciu kožného tkaniva po solárnych či tepelných popáleninách. REVUELE Panthenol Foam s vysokým obsahom dexpanthenolu (D-panthenol) zvlhčuje poškodené kožné bunky, obnovuje ich, upokojuje a vyhladzuje. Pena obsahuje aj extrakt z aloe vera a lastovičníka, vitamíny A, E a F. Tieto zložky prispievajú k spoľahlivej antioxidačnej ochrane, zmäkčeniu, upokojeniu a zvláčneniu poškodených oblastí pokožky. Zložka Bisabolol dodáva výrobku antibakteriálne, antimikrobiálne a protiplesňové účinky. Pena REVUELE Panthenol Foam zmierňuje začervenanie, ľahko sa nanáša, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva zvyšky. 

Kľúčové vlastnosti peny po opaľovaní REVUELE Panthenol Foam

  • Upokojujúca pena na regeneráciu kožného tkaniva po spáleninách solárnych aj tepelných
  • Vysoký obsah dexpantenolu (D-pantenolu) 
  • Extrakt z aloe vera a lastovičníka, vitamíny A, E, F a Bisabolol
  • Pena po opaľovaní REVUELE Panthenol  zvlhčuje, upokojuje, obnovuje a zvláčňuje
  • Jednoduché nanášanie, dokonalé a rýchle vstrebávanie

Aktivní látky: 
D-panthenol – upokojuje a hojí popálenú pokožku, stimuluje regeneráciu, rýchlo sa vstrebáva do kožných buniek a premieňa sa na kyselinu pantoténovú (súčasť koenzýmu A), ktorá hojí tkanivá
Výťažok z lastovičníka a aloe vera – obnovuje poškodené časti pokožky, zjemňuje a intenzívne hydratuje
Bisabolol – prírodná zložka získaná destiláciou éterického oleja bez použitia chemikálií, má antibakteriálne, antimikrobiálne a protiplesňové účinky, dodáva pokožke pružnosť
Vitamíny A, E, F – antioxidačná ochrana a vyhladzovanie pokožky

Použitie: 
Nanášajte na podráždenú pokožku niekoľkokrát denne. Tri hodiny po aplikácii sa vyhnite kontaktu s vodou. Výrobok nechráni pokožku pred slnkom! 

Složení: 
Aqua, Panthenol, Glycerín, Trimetylglycín (betaín), Výťažok z listov aloe barbadensis, Výťažok z Chelidonium Majus, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Laureth-7 citrát, Phenoxyethanol, Parfum, Allantoín, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Kyselina linolová, Kyselina linolénová, Bisabolol, Disodium EDTA, Citric Acid. 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REVUELE Panthenol Foam 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVUELE Panthenol Foam 150 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REVUELE Panthenol Foam 150 ml.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií