AD homeoffice PET

Roborock S6 White

Zobraziť katalóg
Roborock S6 White
5 20 hodnotení
Robotický vysávač s mopom a na čistenie kobercov, na koberce a na tvrdé podlahy, automatické dobíjanie, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, senzor proti pádu zo schodov, odolnosť kief proti namotávaniu vlasov a senzor proti nárazu, objem nádoby 0.5l, navigácia: vSLAM, AC motor, typ ovládania: aplikácia, spôsob čistenia: kefy a mopovanie, čas nabíjania 3h, typ batérie: Li-Ion, doba chodu 150min, hepa filter, hlučnosť 60dB, mobilná aplikácia, kefa na vlasy a nabíjacia stanica, biela farba
Kód:  XIAROd03 Produktové číslo:  473619 Stránky výrobcu

Roborock S6 White

Robotický vysávač Xiaomi Roborock S6 2 v 1 s pokročilou funkciou mapovania

Robotický vysávač Xiaomi Roborock S6 2 v 1 je vybavený zdokonaleným systémom mapovania priestoru, vďaka čomu zvládne až o 20 % rýchlejšie upratovanie tvrdých podláh aj kobercov pri zachovaní rovnakého výkonu. Špeciálne funkcie mopovania umožnia mokré čistenie a vysávanie súčasne, takže vám ušetrí veľa času a postará sa odokonale upratanú domácnosť. Všetky nečistoty sú nasaté do prachovej nádoby s objemom 0,48 l a o účinné zachytenie malých prachových častíc sa postará kvalitný HEPA filter.

Pokročilá navigácia s vylepšeným algoritmom SLAM

Xiaomi Roborock S6 využíva na plánovanie trasy upratovania inteligentný algoritmus simultánnej lokalizácie a mapovanie (SLAM) s funkciou predvídania, ktorý využíva napr. NASA pre svoje vozítka na Marse. 14 senzorov vrátane gyroskopu, rýchlomera a akcelerometra zabezpečuje presnú a bezpečnú navigáciu v priestore. Vďaka tomutointeligentnému systému si automatický vysávač bez problémov poradí aj s veľmi špecifickým členením miestnosti a postará sa o dôkladné upratovanie každého kúta.

Presné plánovanie upratovania s Xiaomi Roborock S6 pomocou pôdorysnej mapy

S využitím vysoko presného laserového diaľkomeru sa pri skenovaní priestoru senzor otáča rýchlosťou 300 ot./min. Získané dáta sú následne spracované pomocou špeciálneho algoritmu, pomocou ktorého je vytvorená presná pôdorysná mapa priestoru s presnosťou 98 %. Vďaka tomu môžete naplánovať upratovanie s Xiaomi Roborock S6 prekonkrétnu izbu, viac izieb, alebo dokonca celý váš domov.


Vysoký sací výkon

Základom robotického vysávača Xiaomi Roborock S6 je vysoko výkonný japonský motor NIDEC, ktorý disponuje sacím tlakom až 2 000 P a za minútu pojme 0,67 m3 vzduchu. Vďaka tomu sa radí medzi najvýkonnejšie robotické vysávače na trhu. Aj napriek znamenitému výkonu disponuje veľmi nízkou hlučnosťou, a tak vás pri práci nebudenijako rušiť.


Xiaomi Roborock S6

Funkcia mopovania vysávača Xiaomi Roborock S6

Doprajte svojim podlahám jasnejší lesk a hygienickú čistotu. Stačí zapojiť mopovaciu jednotku, doplniť vodu do 100 ml nádobky a Xiaomi Roborock S6 behom okamihu premeníte na pomocníka, ktorý dokáže vysávať a mopovať súčasne.

Xiaomi Roborock S6

Dôkladné čistenie pozdĺž stien

S využitím špeciálneho senzora si robotický vysávač Xiaomi Roborock S6 udržuje odstup od steny vo vzdialenosti 10 mm pre bezpečný a plynulý pohyb. Pomocou rýchlo rotujúcej bočnej kefy dôkladne vymetá priestor pozdĺž steny a odstraňuje všetky nečistoty.

Xiaomi Roborock S6

Automatická detekcia kobercov

Po nabehnutí na koberec automatický vysávač Xiaomi Roborock S6 automaticky aktivuje režim vysoko výkonného sania, vďaka čomu efektívne odstránia všetky nečistoty. Po opustení koberca sa výkon sania opäť prepne do normálneho režimu.

Xiaomi Roborock S6

Tichá prevádzka Xiaomi Roborock S6

Aj napriek vysokému výkonu disponuje automatický vysávač veľmi nízkou hladinou hlučnosti 58 dB pri maximálnom výkone, takže vás Xiaomi Roborock S6 nebude pri práci či spánku vôbec rušiť.

Virtuálne steny na zabezpečenie vašej domácnosti

Teraz môžete ochrániť krehké predmety či zamedziť prístup do určitej časti miestnosti bez nutnosti použitia magnetických prúžkov. Stačí v mobilnej aplikácii umiestniť virtuálnu prekážku či nakresliť zakázanú zónu na zabránenie vstupu vysávača Xiaomi Roborock S6. Virtuálne bariéry a zakázané zóny môžu dosahovať veľkosti od 0,4metra do 10 metrov.

Xiaomi Roborock S6

Xiaomi Roborock S6 s dobíjacou lítium-iónovou batériou

Xiaomi Roborock S6 disponuje vysoko kvalitnou Li-Ion batériou s kapacitou 5 200 mAh. Pri úplnom nabití pritom dokáže pracovať po dobu až 2,5 hodiny, počas ktorej zvládne upratať až 250 m2 plochy. Úroveň nabitia indikuje rámik v blízkosti tlačidiel na vysávači.

Xiaomi Roborock S6

Automatické nabíjanie v dokovacej stanici

V prípade nízkej kapacity batérie robotický vysávač Xiaomi Roborock S6 automaticky preruší upratovanie a s využitím senzorov lokalizuje najbližšiu dokovaciu stanicu, kde dobije akumulátor na 80 %. Potom pokračuje v upratovaní presne tam, kde predtým prestal a po dokončení práce sa automaticky vráti do stanice.


Ovládajte Xiaomi Roborock S6 na diaľku pomocou mobilnej aplikácie

S mobilnou aplikáciou Mi Home môžete Xiaomi Roborock S6 ovládať na diaľku, regulovať sací výkon, naplánovať upratovanie či sledovať aktuálnu trasu čistenia. Funkcia Floor Plan umožňuje uložiť až 3 pôdorysy pre maximálne zjednodušenie upratovania vášho bytu či domu. Taktiež môžete v pôdorysnej mape definovať upratovacie zóny spresným naplánovaním času ich čistenia.



Parametre a špecifikácia

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Spôsob navigácie
vSLAM Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Senzor proti pádu zo schodov Hotovo!
Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi Hotovo!

Určenie

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
vSLAM Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Senzor proti pádu zo schodov Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi Hotovo!
Vlastnosti
Odolnosť kief proti namotávaniu vlasov Hotovo!
Typ motora
AC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Koberce, Tvrdé podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
58 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35,1 cm Hotovo!
Výška
9,1 cm Hotovo!
Hĺbka
35,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
9,1 cm Hotovo!
Šírka
35,1 cm Hotovo!
Hĺbka
35,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,6 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, máme dvoupatrový dům, lze nějak u tohoto vysavače naprogramovat, že v některých místnostech má jen vysávat, a v některých i vytírat? Je mi jasné, že mezi patry ho musím přenést, ale jde o to, aby po přenesení poznal, v kterém je patře (rozhoduji se mezi Xiaomi Roborock Sweep One S5 bílý a Xiaomi Roborock S6 White, tak dotaz pokládám u obou). Případně máte v nabídce nějaký vysavač, který by to uměl? Předem děkuji za odpověď.

Zajimalo by mne jak funguje mopovani pri planovanem uklidu, tzn vecer naplnim nadrzku vodou a nekdy rano vysavac spusti planovany uklid. Bude voda jeste v nadrzi, nebo se samovolne prosakuje pres hadr dolu a pres noc vytece? A jak je tomu s uklidem v pritomnosti pohybujcich se osob, deti? Jak reaguje vysavac? Vyhyba se a vynechava mista kde se s nekym potkal ? Nebo musi byt dum vzdy prazdny ? Diky za reakci

Zdravim je prosim nejaky rozdiel medzi ciernym a bielym ked je taky rozdiel v cene? Dakujem

dobry den, vysavac ma vysku 9.1 cm. okraj kuchynskej linky mam vo vyske 8 cm a cca 4 cm je medzera, ktoru by som tiez potrebovala upratovat. vojde tam tento vysavac svojim okrajom? alebo ho navigacia zastavi? predpokladam, ze vyska vysavaca 9 cm je aj s radarom.

Dobry den, Ci viete uz termin naskladnenia?

Dobrý deň, aké je "štartovacie príslušenstvo" ? Resp. je vysávač po rozbalení pripravený okamžite na vysávanie a mopovanie, alebo treba dokúpiť filtre, návleky na mop a pod. zvlášť ?

Dobrý den, jaký je prosím rozdíl mezi tímto modelem a modelem S6 Pure. Děkuji

Kúpila som si od vás robotický vysávač Xiaomi Roborock S6. Žiaľ batéria sa mi vybila a napriek tomu, že ste kúpu mali v ponuke aj ubezpečili ma, že bude, nestalo sa. Kupovala som ho u vás, lebo som myslela, že žiaden problém nebude. Som sklamaná, nemám vysávač ani peniaze. Myslím, že to je trochu drahý špás. Upozorňujem aby aj druhý nemali takýto problém a nekupovali tento typ.

Dobry den, chceme dat centralu vysavace do rohu mezi dve skrine. Jaky musi byt minimalni pruchod.je to na prumer vysavace,nwbo musi byt z kazde strany treba 1 cm. Diky

Dobrý den, jde sehnat český návod? Děkuji DP

123
Diskusia a poradňa k Roborock S6 White
Príslušenstvo pre Roborock S6 White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roborock S6 White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Roborock S6 Staubsauger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Roborock S6 Staubsauger. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Roborock S6.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií