AD květen univerzal Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Roncato City Break 55 cm čierny

Zobraziť katalóg
Roncato City Break 55 cm čierny
Cestovný kufor , objem 48 l (veľkosť S), teleskopické a horné držadlo, 2 kolieska, rozmery 55×20×40 cm, hmotnosť 2000g
Kód:  SPTrct055 Produktové číslo:  8008957494134

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Roncato City Break 55 cm čierny Predaj skončil

Roncato City Break 55 cm čierny

Kufor s mimoriadne vydareným dizajnom Roncato City Break 55 cm čierny sa vám bude hodiť kedykoľvek príde nutnosť alebo túžba cestovať. Jeho váha činí len 2000 g, sám o sebe je teda pomerne ľahký. Veľkosť S vám bude vyhovovať, ak zháňate kufor ako príručnú batožinu. Celkový vnútorný objem 48 l sa hodí na prevoz najnutnejších vecí. Textilný materiál využitý pri výrobe kufra je praktickým riešením pre používateľov, ktorí nechcú platiť daň za odolnosť v podobe väčšej váhy. Kvôli istej tvárnosti textílie je objem kufra jednoduché mierne rozšíriť. Nech už cestujete kamkoľvek, cestovný kufor Roncato City Break 55 cm čierny vám splní všetky cestovné potreby a navyše okamžite bez váhania ohromí svojou nevšednou vizážou aj praktickou fuknčnosťou.

Vychytaný TSA zámok je dôležitý pre bezpečie uložených vecí

Vzhľadom k starostlivosti o bezpečnosť cestujúcich sa stalo štandardom, že školený personál na letiskách môže kontrolovať batožinu aj pri najmenšom podozrení. Obvykle je batožina skenovaná, občas ale agenti musia zámok na kufri otvoriť. Zámky TSA prirodzene možno otvoriť špeciálnym kľúčom, ktorý patrí do výbavy letiskového personálu. Nikto nepovolaný sa do kufra nedostane, prístup má len personál letiska, o veci sa strachovať nemusíte. Cestovný kufor s TSA zámkom Roncato City Break 55 cm čierny ľahko zamknete kódom troch čísel a všetky veci sú razom v bezpečí.

Podstatné výhody kufra Roncato City Break 55 cm čierny

  • Kufor podopierajú dve kolieska, takže ľahko preveziete aj naozaj ťažké veci
  • Menovka bude nepostrádateľná v prípade straty alebo zatúlania batožiny
  • Pripojené držadlo pomáha s manipuláciou na cestách

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
2 kg Hotovo!
Objem
48 l Hotovo!
Výška
55 cm Hotovo!
Šírka
40 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
20 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Roncato City Break 55 cm čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roncato City Break 55 cm černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roncato City Break 55 cm, fekete.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií