AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Roncato City Break 55 cm sivý

Zobraziť katalóg
Roncato City Break 55 cm sivý
Cestovný kufor , objem 48 l (veľkosť S), teleskopické a horné držadlo, 2 kolieska, rozmery 55×20×40 cm, hmotnosť 2000g
Kód:  SPTrct057 Produktové číslo:  8008957494158

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Roncato City Break 55 cm sivý

Zachovajte si svoj osobitý štýl aj na cestách. Kufor Roncato City Break 55 cm sivý je ideálny pre cestovateľov telom aj dušou. Váha tohto kufra je iba 2000 g, cestovanie tak nebude pripomínať posilňovňu. Veľkosť S bohato postačí, ak zháňate kufor ako príručnú batožinu. Vnútorný objem 48 l sa hodí tak akurát na prevoz toho najnutnejšieho. Textilný povrch kufra je tou správnou voľbou pre cestovateľov, ktorí sa nechcú ťahať s ťažkou škrupinovou batožinou. Vzhľadom k možnosti povoliť zipsy možno ľahko kufor ľahko zvýšit. Nech už vaše cesty vedú kamkoľvek, kufor Roncato City Break 55 cm sivý perfektne ochráni vaše veci a stopercentne prekvapí nápaditým vzhľadom aj dôrazom kladeným na ergonómiu a funkčnosť.

Dôležitý TSA zámok je nevyhnutný pre obozretných cestovateľov

Pre väčšiu bezpečnosť leteckej prepravy je zavedené, že môžu kontrolóri na letisku batožinu otvoriť a jej obsah skontrolovať. Batožina sa väčšinou preverí skenovacím prístrojom, občas ale dôjde k násilnému otvoreniu zámku pri dôkladnejšej kontrole. TSA zámky samozrejme zostanú nepoškodené, pasuje do nich špeciálny kľúč, ktorý vlastní ochranka letiska. Týmto spôsobom sa do kufrov dostane len personál letiska, vaše veci sú tak napriek tomu v bezpečí. Cestovný kufor s TSA zámkom Roncato City Break 55 cm sivý teda jednoducho uzamknete trojmiestnym číselným heslom a nemusíte sa obávať zlodejov.

Vybrané výhody cestovného kufra Roncato City Break 55 cm sivý

  • Kufor jazdí na dvojici koliesok, čo pri jeho dlhšom ťahaní náležite oceníte
  • Pribalená menovka je dôležitá pri identifikácii kufra na jazdiacom páse pri výdaji batožín
  • Vstavané držadlo veľmi uľahčí manipuláciu s kufrom

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
2 kg Hotovo!
Objem
48 l Hotovo!
Výška
55 cm Hotovo!
Šírka
40 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
20 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Roncato City Break 55 cm sivý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roncato City Break 55 cm šedá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roncato City Break 55 cm, szürke.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií