AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Roncato City Break 63 cm čierny

Zobraziť katalóg
Roncato City Break 63 cm čierny
Cestovný kufor , objem 78 l (veľkosť M), teleskopické, bočné a horné držadlo, 4 kolieska, rozmery 63×27×44 cm, hmotnosť 3200g
Kód:  SPTrct063 Produktové číslo:  8008957494219

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Roncato City Break 63 cm čierny Predaj skončil

Roncato City Break 63 cm čierny

Zachovajte si svoj osobitý štýl aj na cestách. Kufor Roncato City Break 63 cm čierny je ideálny pre cestovateľov telom aj dušou. Objem vnútorného priestoru 78 l sa hodí na cestovanie s hromadou vecí. Textilný povrch kufra je výbornou voľbou pre tých, ktorí majú radšej ľahkú batožinu. Kvôli zipsom, ktoré je možné povoliť, môžete objem kufra o kúsok nafúknuť. Nech už cestujete kamkoľvek, kufor Roncato City Break 63 cm čierny vám splní všetky cestovné potreby a navyše od prvého momentu zaujme naozaj originálnym vzhľadom a tiež úžitkovou stránkou a ergonómiou.

Poctivý TSA zámok je dôležitý pre bezpečie uložených vecí

Kvôli zvýšenému záujmu o bezpečnosť prepravy je bežné, že môžu kontrolóri na letisku batožinu otvoriť a jej obsah skontrolovať. Batožina sa väčšinou preverí skenovacím prístrojom, tu a tam je ale nutné fyzicky prelomiť zámok na kufri. Zámky s certifikátom TSA samozrejme zostanú nepoškodené, pasuje do nich špeciálny kľúč, ktorý vlastní ochranka letiska. Nikto neautorizovaný by sa samozrejme do kufra dostať nemal, nemajte obavy. Cestovný kufor s TSA zámkom Roncato City Break 63 cm čierny ľahko uzamknete pomocou kotúčikov s číslami a obavy môžete hodiť za hlavu.

Zásadné parametre cestovného kufra Roncato City Break 63 cm čierny

  • Kufor od výrobcu dostal štyri kolieska, a preto sa s ním ľahko manipuluje
  • Pridaná menovka sa bude hodiť pri hľadaní kufra na letisku aj kdekoľvek inde
  • Zabudované držadlo výrazne pomáha pri manipulácii s kufrom odľahčiť chrbát

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
3,2 kg Hotovo!
Objem
78 l Hotovo!
Výška
63 cm Hotovo!
Šírka
44 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
27 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Roncato City Break 63 cm čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roncato City Break 63 cm černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roncato City Break 63 cm, fekete.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií