Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Roncato kufor THUNDER 55 cm, 4 kolieska, EXP., červený

Zobraziť katalóg
Roncato kufor THUNDER 55 cm, 4 kolieska, EXP., červený
5 1 hodnotení
Cestovný kufor , objem 47 l (veľkosť S), teleskopické a horné držadlo, 4 kolieska, hmotnosť 2,5kg
Kód:  SPTrct105 Produktové číslo:  8008957474969
Roncato kufor THUNDER 55 cm, 4 kolieska, EXP., červený Predaj skončil

Roncato kufor THUNDER 55 cm, 4 kolieska, EXP., červený

Zachovajte si svoj osobitý štýl aj na cestách. Kufor Roncato kufor THUNDER 55 cm, 4 kolieska, EXP., červený oceníte na cestách na dovolenku aj za prácou. Hmotnosť kufra sa zastavila na iba 2,5 kg, takže sa pri jeho nosení neutrápite. Veľkosť S prejde na letiskách a kufor si tak vezmete aj na palubu lietadiel ako príručnú batožinu. Objem vnútorného priestoru 47 l vám bude stačiť na prepravu každodenných nevyhnutností. Kufor vyrobený z textilného materiálu je praktickým riešením pre používateľov, ktorí nechcú platiť daň za odolnosť v podobe väčšej váhy. Vzhľadom k určitej poddajnosti, ktorú majú textilné materiály, je objem kufra možné zľahka rozšíriť. Červená farba krásne završuje celkový dojem. Nech už vaše cesty vedú kamkoľvek, kufor Roncato kufor THUNDER 55 cm, 4 kolieska, EXP., červený bude verným pomocníkom, ktorý ihneď zaujme svojou originálnou vizážou a množstvom funkcií.

Užitočný TSA zámok výrazne znižuje riziko vykradnutia kufra

Pre väčšiu bezpečnosť leteckej prepravy sa stalo štandardom, že je právomocou letiskového personálu batožinu veľmi starostlivo kontrolovať. Vo väčšine prípadov je kufor prehliadnutý pomocou skenera, tu a tam je ale nutné fyzicky prelomiť zámok na kufri. Takzvané TSA zámky samozrejme nie je nutné lámať, ochranka letiska sa do kufra dostane zvláštnym kľúčom. Do kufrov sa však nikto iný, než kontrolór, nedostane, obavy preto nie sú na mieste. Cestovný kufor s TSA zámkom Roncato kufor THUNDER 55 cm, 4 kolieska, EXP., červený bezpečne zabezpečíte trojmiestnym bezpečnostným kódom a všetky veci sú razom v bezpečí.

Zásadné parametre cestovného kufra Roncato kufor THUNDER 55 cm, 4 kolieska, EXP., červený

  • Kufor má hneď štyri kolieska, takže nie je problém prevážať aj veľmi ťažké veci
  • Vstavané držadlo premení kufor na skutočne variabilnú batožinu ideálnu na dlhé cesty
  • Integrovaná textilná priehradka je neoceniteľná pri ukladaní maličkostí pre každodennú potrebu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Roncato kufor THUNDER 55 cm, 4 kolieska, EXP., červený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roncato kufr THUNDER 55 cm, 4 kolečka, EXP., červená. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roncato THUNDER bőrönd, 55 cm, 4 kerék, EXP., piros.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií