AP+ nový vizuál AD elektro

Roncato kufor THUNDER 55 cm, 4 kolieska, EXP., modrý

Zobraziť katalóg
Roncato kufor THUNDER 55 cm, 4 kolieska, EXP., modrý
Cestovný kufor , objem 47 l (veľkosť S), teleskopické a horné držadlo, 4 kolieska, hmotnosť 2,5kg
Kód:  SPTrct106 Produktové číslo:  8008957474952
Roncato kufor THUNDER 55 cm, 4 kolieska, EXP., modrý Predaj skončil

Roncato kufor THUNDER 55 cm, 4 kolieska, EXP., modrý

Dizajnovo veľmi originálny kufor Roncato kufor THUNDER 55 cm, 4 kolieska, EXP., modrý je skutočný skvost, ktorý nadchne každého cestovateľa. Váha tohto kufra dosahuje hodnotu iba 2,5 kg, cesta sa teda nepremení v zápas s ťažkou batožinou. Veľkosť S spĺňa v lietadlách normy pre príručnú batožinu. Objem 47 l je tak akurát na prevážanie najdôležitejších, základných vecí. Kufor je vyrobený z textílie, ktorá je ideálnou voľbou pre tých, ktorí nechcú platiť daň za odolnosť v podobe väčšej váhy. Vďaka zipsom, ktoré je možné povoliť, možno objem kufra ľahko o malý kúsok prispôsobiť. Modrá farba predstavuje už len zaujímavý bonus. Kamkoľvek vyrazíte, cestovný kufor Roncato kufor THUNDER 55 cm, 4 kolieska, EXP., modrý zastane úlohu efektívneho pomocníka a skoro na prvý pohľad ohromí krásnym a premysleným vyhotovením aj dôrazom na funkčnosť a ergonómiu.

Dôležitý TSA zámok ochráni veci v kufri

Pre väčšiu bezpečnosť leteckej prepravy je dnes bežne zavedené, že má letiskový personál právomoc prechádzať obsah ktorejkoľvek batožiny. Vo väčšine prípadov je kufor prehliadnutý pomocou skenera, občas je však nevyhnutné otvoriť zámok. Tzv. TSA zámky samozrejme netreba ničiť, ochranka má špeciálny kľúč. Nikto iný ako kontrolór sa však takto do kufra nedostane, straty vecí sa báť nemusíte. Cestovný kufor s TSA zámkom Roncato kufor THUNDER 55 cm, 4 kolieska, EXP., modrý jednoducho zabezpečíte vlastným trojčíselným kódom a môžete lietať bez najmenšej obavy.

Najpodstatnejšie prvky cestovného kufra Roncato kufor THUNDER 55 cm, 4 kolieska, EXP., modrý

  • Kufor má vo výbave štyri kolieska, ktoré perfektne jazdia po hladkom povrchu, ako nájdete napr. v letiskovej hale
  • Vstavané držadlo výrazne pomáha pri manipulácii s kufrom odľahčiť chrbát
  • Integrovaná textilná priehradka pre prehľadné rozdelenie zabalených vecí

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Roncato kufor THUNDER 55 cm, 4 kolieska, EXP., modrý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roncato kufr THUNDER 55 cm, 4 kolečka, EXP., modrá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roncato THUNDER bőrönd, 55 cm, 4 kerék, EXP., kék.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií