PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Roncato Young oranžový

Zobraziť katalóg
Roncato Young oranžový
Cestovný kufor , objem 48 l (veľkosť S), teleskopické a horné držadlo, 2 kolieska, hmotnosť 2kg
Kód:  SPTrct98 Produktové číslo:  8008957470480

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Roncato Young oranžový

Zahviezdite aj na cestách. Elegantný kufor Roncato Young oranžový je správnou voľbou pre každého. Hmotnosť tohto modelu je iba 2 kg, sám o sebe je teda pomerne ľahký. Veľkosť S si bez problémov vezmete aj na palubu lietadiel ako príručnú batožinu. Vnútorný priestor s objemom 48 l vám bude stačiť na prevážanie najnutnejších vecí. Kufor je vyrobený z textílie, ktorá je najlepším riešením pre cestovateľov, ktorým vyhovuje skôr ľahšia batožina. Vďaka tomu, že textília umožňuje určité roztiahnutie, je jednoduché objem kufra o kúsok zvýšit. Oranžová farba už len završuje celistvý dokonalý dojem. Nech už v ňom chcete prenášať čokoľvek, cestovný kufor Roncato Young oranžový bude nenahraditeľným pomocníkom, ktorý stopercentne prekvapí svojím nápaditým spracovaním aj škálou funkčných a praktických prvkov.

Užitočný TSA zámok spoľahlivo ochráni vaše veci

Kvôli zvýšenej bezpečnosti je obvyklou praxou, že personál na letisku môže skontrolovať ľubovoľnú batožinu. Batožina sa väčšinou preverí skenovacím prístrojom, občas ale dôjde k násilnému otvoreniu zámku pri dôkladnejšej kontrole. Zámky s certifikátom TSA samozrejme kontrolóri môžu otvoriť pomocou kľúča, ktorým disponujú iba oni. Nikto neautorizovaný by sa samozrejme do kufra dostať nemal, netreba sa báť. Cestovný kufor s TSA zámkom Roncato Young oranžový teda jednoducho zopnete zipsy pomocou kotúčikov s číslami a všetky veci sú razom v bezpečí.

Najdôležitejšie vlastnosti cestovného kufra Roncato Young oranžový

  • Kufor podopierajú dve kolieska, ktoré skvele zvládajú obrubníky, dlaždice a ďalšie nerovnosti na ceste
  • Integrované držadlo veľmi uľahčí manipuláciu s kufrom
  • Vnútorná látková deliaca priehradka pre prípad, kedy potrebujete niektoré veci uložiť zvlášť

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Roncato Young oranžový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roncato Young oranžová . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roncato Young, narancsszín.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií