PET AD homeoffice

Rowenta Expert TN3400F0

Zobraziť katalóg
Rowenta Expert TN3400F0
3,4 6 hodnotení
Zastrihávač fúzov, 30 nastavenie dĺžok strihu 0,5-15 mm, antikorové oceľové britvy s titánovým povrchom, plne umývateľný, doba prevádzky až 90 min, nabíjacia základňa
Kód:  ROWZVO07 Produktové číslo:  TN3400F0 Stránky výrobcu

Rowenta Expert TN3400F0

Dokonalý pomocník pri úprave fúzov, ktorý vďaka technológii Wet & Dry môžete použiť bez problémov aj v sprche. Čepele sú obalené titánovým povrchom, ktorý zaisťuje ich dlhotrvajúcu ostrosť, odolnosť a perfektné dokončenie a presné detaily účesu, zastrihnutiu fúzov i chĺpkov celého tela. Vysoko výkonný motor a unikátna čepeľ s ultraostrými hranami zastrihne fúzy jedným ťahom. K dispozícii máte precízne a jednoduché nastavenie dĺžky strihu v rozsahu 0,5 - 15 mm, bez nadstavca je dĺžka zastrihnutia 0,5 mm. Strihač je napájaný nabíjacou batériou s extra dlhou výdržou až 90 minút. Súčasťou výrobku je aj set na ľahkú údržbu, teda čistiaca kefka, hrebeň, nožnice a olej. Nechýba ani dobíjacia základňa.

Kľúčové vlastnosti

  • Zastrihávač fúzov na dokonalý styling
  • Technológia Wet & Dry na použitie v sprche
  • Titánový povrch čepelí pre dlhotrvajúci ostrosť
  • Ergonomický tvar
  • Vysoko výkonný motor
  • Presné detaily účesu
  • Jednoduché nastavenie dĺžky strihu v rozsahu 0,5 - 15 mm
  • Bezdrôtové napájanie
  • Výdrž batérie až 90 minút
  • Set na jednoduché čistenie
  • Nabíjacia základňa
 

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, k výrobku jsem bohužel ztratil adaptér. Lze ho dokoupit?

Dobrý den, rád bych věděl, zda se běžná záruka vztahuje také na akumulátor/baterii? Zastřihovač se nápadně rychle vybíjí. Děkuji.

Dobrý den, je možné koupit nový nástavec na zastřihovač Rowenta Expert TN3400F0? Děkuji

Dobrý den, všude se uvádí výdrž bez napájení 90 min, ale nikde se neuvádí doba nabíjení? Děkuji za odpověď . Frimlová M.

Diskusia a poradňa k Rowenta Expert TN3400F0
Príslušenstvo pre Rowenta Expert TN3400F0
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta Expert TN3400F0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta Expert TN3400F0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta Expert TN3400F0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta Expert TN3400F0.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií