Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Rowenta RR7975WH X-PLORER S95 Animal 4v1 laser 12000 PA HEPA

Zobraziť katalóg
Rowenta RR7975WH X-PLORER S95 Animal 4v1 laser 12000 PA HEPA
5 7 hodnotení
Robotický vysávač – s mopom, vysoký sací výkon až 12000Pa, na zbieranie nečistôt a zvieracích chlpov, senzor proti pádu zo schodov a senzor proti nárazu, spôsob navigácie laser a kamera, ovládanie cez mobilnú aplikáciu, Animal Turbo kefa na zvieracie chlpy, kefa na zachytenie dlhých vlasov a kefa na jemné častice, počet bočných kief 2, systém Aqua Force na utieranie a vysávanie zároveň, mop na bežné čistenie a mop na odolné škvrny, BLDC motor, prispôsobenie výkonu povrchu podlahy, objem nádoby 0.5l, hlučnosť 60dB, prevádzková doba 225min, čas dobíjania 240min, Lítium-Iónová batéria, 4 režimy upratovania, výkonný filter, kompatibilita s hlasovými asistentmi, Hi-tech navigačný systém, farba čierna, 15-ročná záruka opraviteľnosti
Kód:  ROWRV213 Produktové číslo:  RR7975WH Stránky výrobcu
Rowenta RR7975WH X-PLORER S95 Animal 4v1 laser 12000 PA HEPA Predaj skončil

Rowenta RR7975WH X-PLORER S95 Animal 4v1 laser 12000 PA HEPA


Parametre a špecifikácia

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!
Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Spôsob navigácie
Laserová Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Laserová Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
2 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Hovoriaci po česky Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Typ motora
BLDC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Na zvieracie chlpy, S jemnými štetinkami, Bočná, Rotačná, Turbo Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Mopovacia textília, Nádobka na vodu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
High Efficiency filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
10,3 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,58 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Info pro ostatní náhradní díly jen v servisech, tak to Rowenta nezvládla viz support: Vážený pane Kašparovský, děkujeme Vám za kontaktování infolinky Rowenta. Náhradní díly a příslušenství si můžete zakoupit v jednom z našich autorizovaných servisních středisek. Kontakty na autorizované servisy Vám posíláme v příloze. Soubor obsahuje dvě stránky, pro ČR a SK. Servisní střediska máte možnost vyhledat i zde: Odkaz do neznáma V případě dalších otázek se na nás neváhejte znovu obrátit. S pozdravem a přáním hezkého dne,

Tieto fejkove recenzie ma skor odradia od nakupu, preco to alza necha tak? Ma niekto realne skusenosti? Tato rowenta alebo iroboot i7+?

Prosím jak je vysoká dokovací stanice? Děkuji

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda robot dokáže uložit do mapy 2 patra rodinného domu, nebo pouze 1? Děkuji

Dobry den, neviem sa prebojovat cez registraciu v appke. Po zadani mailovej adresy hlasi network connection error. Uvadza 3 mozne priciny (nie je pristup k netu, appka ho nema povoleny, op.system iOS 10), no ani jednu nesplnam. Skusala som na iOS14 aj androidovom mobile a je to rovnake. Vdaka za radu

Dobrý den, ma vysavač funkce mokré vysávání? Děkuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli funguje vysavač i během tmy, nebo na noční vysávání potřebuje, aby se v místnosti svítilo. Jde o to, jestli čidla během tmy dokážou rozeznat místnost a poté na konci vysávání vysavač bezpečně trefil zpět do stanice. Děkuji :)

Dobrý deň prajem, mohli by ste mi prosím poradiť, ako v aplikácii nastaviť viacero podlaží? Pretože, keď som dal mapovať nové podlažie (režim auto), stará mapa sa prepísala a bola nahradená novou mapou z nového podlažia. Ďakujem pekne za odpoveď.

Dobrý den, zakoupil sem tento produkt s tím že si pohlídá vše sám .Je možné u tohoto produktu když trasuje při prvním použití zajíždí a snaží se zajížděl kam se sám nevejde ?Mám ho týden a kamera je odřená slušně .Děkuji za odpověď Zeman

Dobrý den, kde lze sehnat náhradní díly pro tento model? Děkuji

12
Diskusia a poradňa k Rowenta RR7975WH X-PLORER S95 Animal 4v1 laser 12000 PA HEPA
Príslušenstvo pre Rowenta RR7975WH X-PLORER S95 Animal 4v1 laser 12000 PA HEPA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta RR7975WH X-PLORER S95 Animal 4v1 laser 12000 PA HEPA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta RR7975WH X-PLORER S95 Animal 4in1 laser 12000 PA HEPA.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií