Russell Hobbs 22750-56 / RH 6L Searing Slow Cooker

Zobraziť katalóg
Russell Hobbs 22750-56 / RH 6L Searing Slow Cooker
4,8 26 hodnotení
Pomalý hrniec s objemom 6 l, materiál hrnca: hliník, funkcie: časovač, displej, naparovač na ohrev zeleniny, regulácia teploty, vyberateľná nádoba, odložený štart, príkon 200 W
Kód:  RUHPH001 Produktové číslo:  23290036002 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Russell Hobbs 22750-56 / RH 6L Searing Slow Cooker Predaj skončil

Russell Hobbs 22750-56 / RH 6L Searing Slow Cooker

Hledáte spôsob, ako pripravovať teplé, výživné jedlo každý deň a pritom nebyť len pri sporáku? Vyskúšajte pomalý hrniec Russel Hobbs a stane sa vašim nepostrádateľným pomocníkom. Jednoducho do neho dáte ráno suroviny, nastavíte varenie a po príchode z práce môžete rovno jesť. Má veľkú výhodu, že vyberateľný hliníkový hrniec môžete použiť aj priamo na sporáku a pred samotným varením v ňom najskôr osmažiť cibuľku bez špinenia ďalšieho riadu. Vďaka objemu 6 litrov pripraví až 8 porcií, ktorými pohodlne nasýtite veľkú rodinu alebo si jedlo schováte aj na ďalšie dni. Hoci hrniec na varenie nepotrebuje ani kvapku oleja a podlievania vodou, nikdy vám obed nepripáli.

Kľúčové vlastnosti

  • Maxi objem 8 litrov
  • Digitálny časovač pre lepšie plánovanie
  • Vyberateľný hrniec môžete použiť aj na sporáku
  • 3 stupne nastavenia teploty
  • Veľmi nízka spotreba vďaka príkonu 200 W
  • Elegantný dizajn pristane každej modernej kuchyni

Zdravé a chutné varenie

Ste tiež názoru, že guláš je najlepší odležaný? Pomalý hrniec tento stav dokáže vykúzliť prakticky pri všetkých jedlách. Vďaka veľmi pozvoľnej príprave jedla sa chute krásne rozvinú a prestúpia celým pokrmom. Je tak skvelý aj pre prípravu extra silných a chutných vývarov. Šetrnou úpravou surovín navyše nedôjde k znehodnoteniu cenných vitamínov a ďalších živín. Do jedla sa nepridáva žiadny olej ani voda. Hrniec zabraňuje odparovaniu vody, takže si vystačí už so šťavou, ktorá sa uvoľní pri varení. 

Mäso bude krásne krehké

Nenechajte sa zmiasť, že je hrniec vhodný len na varenie polievok a vývarov. Samozrejme, že ich zvládne bravúrne, jeho najväčšie výhody však využijete pri varení mäsitých pokrmov. Pomalou úpravou si hrniec ľahko poradí aj s tuhším mäsom a privedie ho k prekvapivo dobrým výsledkom. Vy sa tak môžete tešiť na mäso, ktoré bude tak šťavnaté a krehké, že sa bude takmer rozpadať.

Či už sa rozhodnete vložiť všetky ingrediencie do hrnca vopred a nechať ho variť za vás alebo počas varenia ešte budete dochucovať a pridávať suroviny, ušetrí vám čas. Venujte sa tomu, čo vás baví, a nechajte hrniec variť za vás. 

 

Parametre a špecifikácia

Typ
Hrniec s pomalým ohrievaním Hotovo!
Objem
6 l Hotovo!
Funkcie
Časovač, Displej, Naparovač na ohrev zeleniny, Regulácia teploty, Vyberateľná nádoba, Odložený štart Hotovo!
Príkon
200 W Hotovo!
Materiál hrnca
Hliník Hotovo!

Typ

Typ
Hrniec s pomalým ohrievaním Hotovo!

Objem

Objem
6 l Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Časovač, Displej, Naparovač na ohrev zeleniny, Regulácia teploty, Vyberateľná nádoba, Odložený štart Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
200 W Hotovo!
Materiál hrnca
Hliník Hotovo!
Objem
6 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky pomalé hrnce

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, digitální časovač umožní odložený start? Děkuji

Dobrý den, u toho produktu píšete rozbaleno skladem, co to znamená? A píše se zde, že to má digitální časovač to ale asi neznamená odložený start že? Děkuji

Dobrý den, bude tento pomalý hrnec ještě k dispozici? Děkuji za odpověď.

Je možné použít na indukci?

Dobrý den, Rozbila se mi poklice. Kde mohu koupit náhradní?

Dobrý den, povrch vnitřní nádoby je teflon (nebo něco obdobného, náchylného k poškození)? A druhá otázka - píšee, že vnitřní nádobu lez dát do trouby, ale má plastová ucha - vydrží to tedy skutečně troubu? Děkuji

Dobry den, da nebo neda se vnitrni cast hrnce pouzit i v troube napr.na dopeceni kurcicky u kurete ci kachny? spousta PH tuto moznost ma. Pokud ano,tak na jakou max.teplotu muzu troubu nastavit? Dekuji za odpoved Andrea Vrabelová

Necvaká tento hrnec pri funkci LOW vaření? Některé modely opravdu otravně cvakají á pár sekund.

Zajímalo by mě, jestli se hliníková nádoba hrnce dobře myje a pokud se maso osmahne, zda se to v ní nepřipaluje.

Dobrý den. Potřebovala bych vědět, jestli může být vnitřní nádoba z hrnce, použitá na osmažení masa, na plynovém sporáku.

123
Diskusia a poradňa k Russell Hobbs 22750-56 / RH 6L Searing Slow Cooker
Príslušenstvo pre Russell Hobbs 22750-56 / RH 6L Searing Slow Cooker Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Russell Hobbs 22750-56/RH 6L Searing Slow Cooker.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií