AD květen univerzal P&G boost

Súprava OSRAM Smart+ LED žiarovka RGBW + SWITCH MINI

Zobraziť katalóg
Súprava OSRAM Smart+ LED žiarovka RGBW + SWITCH MINI
LED žiarovka – súprava obsahujúca Smart+ Switch Mini white pre diaľkové ovládanie bez smart telefónu doplnená o svetelný LED zdroj klasického tvaru, náhrada 60W, E27, meniteľné farby vrátane studenej a teplej bielej, stmievateľná
Kód:  OSR18021 Produktové číslo:  4058075816855 Stránky výrobcu
Súprava OSRAM Smart+ LED žiarovka RGBW + SWITCH MINI Predaj skončil

Súprava OSRAM Smart+ LED žiarovka RGBW + SWITCH MINI

Súprava OSRAM Smart+ obsahuje LED žiarovku a Smart+ Switch Mini White. Žiarovka v súprave má tvar klasickej žiarovky, je určená pre päticu E27, nahradí 60 W žiarovku a ušetrí vám až 80 % energie. Súčasťou tejto súpravy je tiež špeciálne príslušenstvo označené ako SWITCH MINI, ide o diaľkové ovládanie k žiarovke. Týmto ovládačom môžete meniť farby žiarovky, a to vrátane studenej aj teplej bielej. Žiarovka je stmievateľná. Ovládač sa hodí predovšetkým na pohodlné ovládanie žiarovky bez nutnosti prípojenia mobilného telefónu.

Kľúčové vlastnosti súpravy žiarovky OSRAM Smart+ LED a Smart+ Switch Mini white

  • LED žiarovka s päticou E27
  • Stmievateľná žiarovka klasického tvaru
  • Možnosť ovládania farby žiarovky
  • Diaľkové ovládanie žiarovky v balení
  • Zmena farby žiarovky v spektre RGBW
  • Žiarovka nahradí 60 W žiarovku s úsporou až 80 %

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, máte uvedeno bez mobilního telefonu a zároveň je u výrobku ikona aplikace ZigBee. Znamená to, že žárovku lze ovládat pomocí této aplikace? V předcházející odpovědi píšete, že nelze ovládat přes mob. telefon. Pak tedy nerozumím proč je uvedena ikona aplikace ZigBee. Děkuji

V popisu se uvádí ze lze ovládat bez nutnosti použit mobilní telefon. Je to bez “nutnosti” nebo bez “možnosti”? Lze připojit více žárovek? Prodávají se samostatně?

Diskusia a poradňa k Súprava OSRAM Smart+ LED žiarovka RGBW + SWITCH MINI
Príslušenstvo pre Súprava OSRAM Smart+ LED žiarovka RGBW + SWITCH MINI
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sada OSRAM Smart+ LED žárovka RGBW + SWITCH MINI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sada OSRAM Smart+ LED RGBW izzó + SWITCH MINI.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií