PET Aplikace

Saeco INCANTO HD8914/09 Automatický espresso kávovar s automatickým napeňovačom mlieka

Zobraziť katalóg
Saeco INCANTO HD8914/09 Automatický espresso kávovar s automatickým napeňovačom mlieka
4,7 7 hodnotení
Automatický kávovar 1850W, 15 bar, nádržka pre vodu 1,8 l, zásobník pre kávu 250 g, keramické mlynčeky, automatický napeňovač mlieka, vodný filter AquaClean
Kód:  EAN3530e Produktové číslo:  HD8914/09 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Saeco INCANTO HD8914/09 Automatický espresso kávovar s automatickým napeňovačom mlieka Predaj skončil

Saeco INCANTO HD8914/09 Automatický espresso kávovar s automatickým napeňovačom mlieka

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
 Espresso Philips HD8914/09

Pokročilá technológia vytvorená pre dokonalosť kávy

Sametová pěna jedním dotykem s automatickým napěňovačem mléka Extrahujte maximum chuti se 100% keramickými mlýnky5000 šálků ryzí kávy bez odstraňování vodního kamene díky filtru AquaClean 
Automatický napeňovač mlieka jediným stlačením tlačidla vytvorí lahodnú korunu vašej kávy. Behom pár sekúnd ju môžete ozdobiť jemnou hodvábnou mliečnou penou - milovníkov cappuccina nenechá chladnými.Robustný 100% keramické mlynčeky zaručujú chvíle rýdzeho pôžitku z kávy na celé roky. Keramický materiál je na mletie ideálne, pretože umožňuje stály prietok vody a extrahovanie najčistejšie esencie kávových zŕn. A na rozdiel od ostatných "bežných" mlynčekov zabraňuje keramika prehriatiu kávy a jej pripálené chuti.Nová a patentovaná inovácie spoločnosti Saeco, vodný filter AquaClean, sa postará o to, aby ste svoj automatický kávovar využili čo najlepšie. Keď filter vymeníte každé 3 mesiace, získate hygienickú výhodu čistej vody bez nežiaducich prímesí a nebudete sa musieť obťažovať odstraňovaním vodného kameňa z prístroja, a to až do 5000 šálok alebo po dobu 2 rokov *. Ďalšou výhodou je, že sa deaktivuje upozornenie na nutnosť odstránenia vodného kameňa, hneď nainštalujete filter AquaClean do svojho obľúbeného kávovaru Saeco.
Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
 Espresso Philips HD8914/09

Celý rad káv podľa vašej chuti

Celá řada kávových specialit pouhým stisknutím tlačítkaPři volbě síly se myslí na to, jak silnou kávu máte rádiPohrajte si s bohatostí kávy pomocí nastavitelných mlýnkůKáva bez kofeinu s plnohodnotnou chutí s volbou pro instantní kávu
Bohatá nabídka možností od espressa po latte macchiato čeká, aby uspokojila vaši touhu po kávě. Nech je to pre vás ranné nutnosť alebo lahôdka po večeri, na dosah ruky máte chuť pre každú dennú dobu.Zvoľte si ideálnu silu kávy z 5 rôznych nastavení, vyberte dĺžku extrakcie a teplotu. Požadovanú dĺžku extrakcie môžete pre každý nápoj ľahko uložiť pomocou funkcie Memo. V budúcnosti tak bude každý šálku presne podľa vašej chuti. Na rozdiel od miestneho baristu už nemusíte prístroji nič pripomínať.Pokiaľ ide o jemnosť mletia, tento prístroj vás nikdy nesklame. Rôzne kávové zmesi vyžadujú rôznu hrubosť, aby sa rozvinula plná chuť. Tento prístroj má preto päť možností nastavenia - od najjemnejšieho mletia na výrazné espresso až po najhrubšie stupeň určený na prípravu slabšie kávy.Niekedy je dobré mať možnosť pripraviť si výraznú, lahodnú kávu bez účinkov kofeínu. Vďaka voľbe pre instantnú kávu si môžete pripraviť kávu bez kofeínu, kedykoľvek sa vám zapáči.
Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
 Espresso Philips HD8914/09

Vysoká miera pohodlia je súčasťou zážitku

Vychutnajte si okamžite horúcu kávu s rýchlym ohrievačom

Tradičné predná časť z nerezovej ocele, dokonalý tvar

Plně vyjímatelnou varnou jednotku lze bleskurychle očistitCyklus automatického čištění odstraňuje námahu
Když vám jde o čas, můžete si díky rychlému ohřívači připravit skvělé espresso a cappuccino. Tajomstvo spočíva v jeho ľahkom tele z hliníka a nerezovej ocele, ktoré dokáže rýchlo dosiahnuť vysokých teplôt.

Každý drobný detail tohto prístroja bol navrhnutý a vypracovaný v najvyššej kvalite. Pevná predná časť z nerezovej ocele, jasný displej tlačidlá príjemná na dotyk zaisťujú dokonalú rovnováhu elegancie, intuitívneho ovládania a talianskeho remesla. Saeco Incanto bude po roky pýchou každej modernej i tradičnej kuchyne.

Keď spoločnosť Saeco pred 30 rokmi vynašla prvý varnú jednotku, inšpiráciou bola efektivita a jednoduchosť použitia. Tejto inšpiráciu zostáva so svojou technológiou verná dodnes. Ako vždy sa zariadenie ľahko čistí - stačí ich vybrať, pár sekúnd umyť pod tečúcou vodou a rovnako ľahko vrátiť na miesto.Automatický cyklus čistenie zaistia jednoduchú starostlivosť o prístroj a predĺži jeho životnosť - a miesto čistenie máte viac času vychutnať si kávu. A s dvojročnou zárukou si budete priať, aby bolo každé kuchynské zariadenie tak odolné a tak ľahko sa udržiavalo.
Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
 Espresso Philips HD8914/09

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné napěnit mléko i jinak než s hadičkou?

Dobrý den, při detailní prohlídce jsem narazil na tlačítko v pravém horním rohu kávovaru "milk froth", ale na dalším obrázku je ve stejném políčku nápis "steam". Chtěl bych se tímto zeptat jaký je v tom rozdíl, popřípadě nějaké další vysvětlení. Předem díky.

Dobrý deň, Chcem sa opýtať na presnú dĺžku výrobku. ak sa mi zmestí pod linku tak mám vážny záujem. dakujem.

Diskusia a poradňa k Saeco INCANTO HD8914/09 Automatický espresso kávovar s automatickým napeňovačom mlieka
Príslušenstvo pre Saeco INCANTO HD8914/09 Automatický espresso kávovar s automatickým napeňovačom mlieka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Saeco INCANTO HD8914/09. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Saeco INCANTO HD8914/09. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Saeco INCANTO HD8914/09. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Saeco INCANTO HD8914/09.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií