Stellar Blade Stellar Blade

Saitek P380 Digital

Zobraziť katalóg
Saitek P380 Digital
3,5 24 hodnotení
Gamepad čierny, USB
Kód:  MH705b2 Produktové číslo:  P21

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Saitek P380 Digital

Gamepad presne spĺňa potreby každého náročného hráča.Má perfektnú ergonómiu, vďaka čomu je ovládanie hier s ním skutočnou radosťou.Ovládač ponúkne celý rad tlačidiel, najmä 8směrný ovládač, dva analógové joysticky s možnosťou stlačení a niekoľko ďalších tlačidiel vrátane možnosti rýchlej streľby apodJedná sa o vynikajúci doplnok najmä pre športové a akčné hry.K počítaču sa pripája cez USB port a je kompatibilný s operačnými systémami Windows XP a Windows Vista.

Parametre a špecifikácie:

Tlačidlá:
4 akčné tlačidlá
8směrový D-PAD
6 herných tlačidiel
2 analógové joysticky s možnosťou stlačení

Rozhranie:
USB

Farba:
čierna

Podporované operačné systémy:
Windows XP, XP64 a Windows Vista

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Saitek P380 Digital Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Saitek P380 Digital . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Saitek P380 Digital-. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Saitek P380 Digital-. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Saitek P380 Digital .
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií