Samsonite Popsoda UPRIGHT 45 UNDERSEATER Dark Blue

Zobraziť katalóg
Samsonite Popsoda UPRIGHT 45 UNDERSEATER Dark Blue
Cestovný kufor , objem 26 l, teleskopické a horné držadlo, 2 kolieska, hmotnosť 1,7kg
Kód:  SPTsam0017 Produktové číslo:  5414847969157 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Popsoda UPRIGHT 45 UNDERSEATER Dark Blue Predaj skončil

Samsonite Popsoda UPRIGHT 45 UNDERSEATER Dark Blue

Vyrazte na cesty štýlovo a s eleganciou. Kufor Samsonite Popsoda UPRIGHT 45 UNDERSEATER Dark Blue má všetko, čo cestovateľ potrebuje. Jeho váha činí len 1,7 kg, takže sa na cestách nepotrápite. Vnútorný priestor s objemom 26 l sa hodí na prepravu čohokoľvek, čo budete nutne na svojej ceste potrebovať. Textília použitá pri výrobe kufra je praktickým riešením pre cestovateľov, ktorí dávajú na prvé miesto nízku hmotnosť batožiny. Kvôli určitej poddajnosti, ktorú majú textilné materiály, je objem kufra ľahké o trochu nafúknuť. Modrá farba kufra je potom pomyselným vrcholom. Či už cestujete na chvíľu alebo na veľa dní, kufor Samsonite Popsoda UPRIGHT 45 UNDERSEATER Dark Blue bude verným pomocníkom, ktorý už od začiatku udiví svojím nápaditým dizajnom a tiež úžitkovou stránkou a ergonómiou.

Užitočný TSA zámok je dôležitý pre bezpečie uložených vecí

Za účelom zvýšenia bezpečnosti leteckej prepravy je dnes bežné, že má letiskový personál právomoc prechádzať obsah ktorejkoľvek batožiny. Obyčajne postačí skenovanie, tu a tam samozrejme kontrolór zničí zámok, aby sa do kufra sám dostal. Takzvané TSA zámky pravdaže umožňujú otvorenie pomocou certifikovaného kľúča. Do kufra sa dostane len personál letiska, netreba sa báť. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite Popsoda UPRIGHT 45 UNDERSEATER Dark Blue jednoducho zamknete kódom troch čísel a cestujete v pokoji a pohode.

Dôležité prvky cestovného kufra Samsonite Popsoda UPRIGHT 45 UNDERSEATER Dark Blue

  • Kufor jazdí po dvoch kolieskach, ktoré skvele zvládajú obrubníky, dlaždice a ďalšie nerovnosti na ceste
  • Praktické držadlo premení kufor na skutočne variabilnú batožinu ideálnu na dlhé cesty
  • Vnútorná priehradka oddelí kozmetiku od oblečenia a ďalších vecí

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite Popsoda UPRIGHT 45 UNDERSEATER Dark Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Popsoda UPRIGHT 45 UNDERSEATER Dark Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite Popsoda UPRIGHT 45 UNDERSEATER Dark Blue.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií