AlzaPlus+ sport AD elektro

Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 71 EXP Black

Zobraziť katalóg
Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 71 EXP Black
Cestovný kufor , objem 88 l, teleskopické, bočné a horné držadlo, 4 kolieska, hmotnosť 3,4kg
Kód:  SPTsam0031 Produktové číslo:  5414847964442 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 71 EXP Black Predaj skončil

Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 71 EXP Black

Zahviezdite aj na cestách. Elegantný kufor Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 71 EXP Black má všetko, čo cestovateľ potrebuje. Objem 88 l je postačujúci v prípade, keď so sebou potrebujete naozaj veľa vecí. Kufor vyrobený z textílie je ideálnou voľbou pre cestovateľov, ktorí zháňajú ľahkú batožinu za skvelú cenu. Vďaka tomu, že textília umožňuje určité roztiahnutie, je možné objem kufra o trochu nafúknuť. Čierna farba len završuje celkový dojem. Bez ohľadu na to, aké cesty máte v pláne, cestovný kufor Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 71 EXP Black je ideálnou voľbou, ktorá skoro na prvý pohľad prekvapí svojou nápaditou vizážou aj dôrazom na pohodlie, ergonómiu a funkčnosť.

Šikovný TSA zámok je spoľahlivou ochranou pred krádežami

Kvôli snahe o bezpečnejšiu leteckú prepravu je bežnou praxou, že má personál letísk právomoc skontrolovať ľubovoľnú batožinu. Najčastejšie je batožina prehliadnutá skenerom, niekedy ale siahne personál letiska k prestrihnutiu zámku. Certifikované TSA zámky pravdaže dovoľujú otvorenie bez poškodenia, a to špeciálnym kľúčom. Nikto okrem kontrolórov sa však do kufrov nedostane, stále je teda zabezpečené dostatočné bezpečie vašich vecí. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 71 EXP Black jednoducho zopnete zipsy vlastným trojčíselným kódom a o uložené veci už nemusíte mať strach.

Kľúčové vlastnosti cestovného kufra Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 71 EXP Black

  • Kufor jazdí po štyroch kolieskach, ľahko sa s ním preto manipuluje
  • Integrované držadlo veľmi uľahčí manipuláciu s kufrom
  • Integrovaná textilná priehradka dovolí oddeliť napríklad kozmetiku od oblečenia

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 71 EXP Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 71 EXP Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 71 EXP Black.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií