AD homeoffice AD homeoffice

Samsung Galaxy Book 12

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Book 12
Tablet - Intel Core m3 7Y30, dotykový 12" 2880x1440 IPS, 8GB RAM, interná pamäť 64 / 128GB, WiFi, Bluetooth 4.2, GPS, kamera 13MPx + 5MPx, 3G / LTE, USB typ-C, NFC, čítačka odtlačkov prstov, Windows 10
Kód:  SATA1018a Stránky výrobcu

Samsung Galaxy Book 12

Ihneď, ako náhle vezmete tablet Samsung Galaxy Book 12 do rúk, pocítite, že nejde o hocijaký kus technológie. Kovová konštrukcia tabletu chráni špičkové vnútornosti tabletu. Tie sú tvorené výkonným dvojjadrovým procesorom, ktorý to v Turbo režime vie vyšplhať až na 2,60 GHz a ktorému sekunduje 8 GB operačná pamäť. Hrúbka tabletu je len 7,4 mm a hmotnosť o málo presahuje pol kila, čo z neho robí precízny pracovný nástroj, ktorý môžete mať vždy po ruke. 

Kľúčové vlastnosti

  • Celokovové prevedenie chráni vnútorné komponenty
  • Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť
  • 12" Super AMOLED displej s veľmi vysokým rozlíšením 2 880 × 1 440
  • Výkonný procesor s frekvenciou až 2,60 GHz v Turbo režime
  • 13 Mpx zadný a 5 Mpx predný fotoaparát
  • Dvojica USB-C portov pre nabíjanie a podporou rýchlonabíjania
  • Tablet dodávaný s S Pen Stylusom a pripojiteľnou klávesnicou

Špičkový obraz

Prednej strane dominuje 12" displej s veľmi vysokým WQHD rozlíšením, ktoré zobrazí aj tie najjemnejšie detaily. Jasný a čistý obraz, nech sa už na displej pozeráte z akéhokoľvek rohu miestnosti, obstaráva IPS technológia s pozorovacím uhlom až 178 stupňov a podporou 10 bitových farieb. Vďaka tomu sa tak prehliadanie fotografií, sledovanie videa a hranie hier stane pastvou pre vaše oči. Ak sa cítite neohrabaní pri ovládaní tabletu pomocou prstov, príde vám vhod dodávaný S Pen stylus. 

Pre prácu aj zábavu

Hoci bol tablet zamýšľaný ako výkonný pracovný nástroj, užijete si s ním aj mnoho zábavy. Skvelé videá a oslňujúce fotografie zaobstaráte pomocou zadného 13 Mpx fotoaparátu. Či už organizujete videokonferencie, skypujete s rodinou či priateľmi alebo ste sa zamilovali do robenia selfie, s otvorenou náručou uvítate prednú 5 Mpx kameru. 

Bohatá konektivita

Fotky, videá, hudbu a tiež vašu prácu pojme až 128 GB úložiska. Ak vám kapacita nebude stačiť, jednoducho ju rozšírite vložením až 256 GB microSD karty. Bezdrôtová konektivita je zaistená technológiami WiFi, Bluetooth alebo GPS. Milovníkov rýchleho pripojenia potom poteší aj možnosť pripojenia tabletu k LTE sieti (verzia LTE). Pre nabitie 39 W batérie poslúži jeden z dvojice USB-C portov s podporou rýchlonabíjania. Tablet je dodávaný s pripojiteľnou klávesnicou, ktorá tablet razom premení na plnohodnotný notebook s operačným systémom Windows 10.

 

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, mel jsem nastavene hlídání tohoto produktu a dnes jsem zjistil ze ani nebyl a uz prodej skoncil?

Dobrý den, budete mít tento produkt ještě v tomto roce v nabídce?

predpoklada se prosim varianta s OS android?

proč píšete že to je IPS? Je to snad amoled a ne tft.

Má smysl čekat jestli to vůbec naskladní nebo radši koupit v USA? CO jsem se dočet tak to ani pro český trh nemá být. Popřípadě nějaká alternativa? Ipad ani Surface nechci. Dík

Dobrý den, přibližná doba naskladnění?

Dobry den smym sy zeptat co je lepší mezi samsung galaxy book 12 nebo mezi ipedama děkují za odpověď

Dobrý deň , kedy približne by mal byť skladom ? a bude vôbec sa predať u nás ? lebo som počul že asi na Českom a Slovensko trhu nebude dostupný .

Zdravím kolik bude priblizna cena ? Dekuji za odpoved

Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Book 12
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Book 12
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Book 12. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Book 12. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Book 12.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií