Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung Galaxy Buds+ Black

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Buds+ Black
4,8 82 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, True Wireless štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth, hlasový asistent, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, certifikácia IPX2, výdrž batérie až 22h(11h+11h)
Kód:  SAAW0010b1 Produktové číslo:  SM-R175NZKAEUB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Buds+ Black


Objavte doposiaľ nepoznané tóny so slúchadlami Galaxy Buds+

Nech už ste fanúšikom akéhokoľvek hudobného žánru, doprajte si krištáľovo čisté detaily v každom tóne vašich pesničiek. Bezdrôtové slúchadlá Samsung Galaxy Buds+ vám prinášajú štúdiový zvuk AKG, vďaka ktorému budú vaše playlisty a telefonáty perfektne vyvážené.

Iba vy a špičkovo vyladené audio slúchadiel Buds+

Spoločnosť Samsung vybavila bezdrôtové slúchadlá Buds+ dvojpásmovým dynamickým systémom reproduktorov a pokročilým ovládačom pre váš maximálny hudobný zážitok. Tešiť sa môžete na dych berúce basy aj vysoké tóny, ktoré vám Galaxy Buds+ naservírujú tak, ako si ich vysnívali samotní tvorcovia.

Okolitý hluk vás neobmedzí pri používaní Galaxy Buds+

So slúchadlami Galaxy Buds+ od spoločnosti Samsung môžete nielen počúvať senzačné beaty, ale aj prakticky a pohodlne uskutočňovať vaše telefonáty. O čisté a ničím nerušené spojenie sa postarajú dva inovatívne vonkajšie mikrofóny, ktoré zosilnia váš hlas a potlačia šum v pozadí.

Priezračne čisté hovory

Prichádzajúci vlak do stanice ani dav fanúšikov na štadióne neprekazí vaše telefónne hovory. Vnútorný mikrofón spolu s dvoma vonkajšími eliminujú okolitý hluk, takže nič nebude brániť spojeniu s vašimi blízkymi.

Samsung Galaxy Buds+ vás nabijú dobrou náladou

Slúchadlá Galaxy Buds+ vám budú servírovať senzačné beaty až po dobu 11 hodín. S nabíjacím puzdrom sa celková doba použitia na jedno nabitie predlžuje až na 22 hodín. A keby im predsa len došiel dych, nabijete ich pomocou akejkoľvek Qi kompatibilnej bezdrôtovej nabíjačky alebo rovno vaším smartfónom, ktorý podporuje bezdrôtové zdieľanie energie. A koľko energie vašim Galaxy Buds+ a nabíjaciemu puzdru zostáva? To vám prezradíváš inteligentný mobilný telefón.

Vo svete hudby. A predsa v obraze

Je len na vás, ako intenzívne sa necháte svojimi piesňami uniesť. Jednoducho upravte mieru vonkajšieho ruchu a komunikujte s okolitým svetom bez toho, aby ste museli slúchadlá Samsung Galaxy Buds+ zložiť.

Kúzlo dotyku

K úprave hlasitosti, prijímaniu hovorov alebo prechádzaniu playlistov stačí jednoducho dvakrát kliknúť na touchpad Galaxy Buds+. Alebo si vytvorte vlastné príkazy, aby ovládanie vašich slúchadiel Samsung bolo čo najpohodlnejšie.


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
22 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
11 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
11 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
Bezdrôtové nabíjanie, V puzdre Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
63 g Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je správne že buds+ maju menšiu (ipx2) odolnosť oproti buds (ipx4)? podla popisu

Půjdou nabíjet přes Samsungáckej adapter se Super Fast Chargerem který má 25W nebo je to na ně moc ?

Půjdou sluchátka připojit k Huawei?

dá se krabička nabíjet bezdrátovou nabíječkou?

Dobrý den, budou ještě sluchátka v black verzi dostupné? Do vánoc aspoň jedna várka ? už na ně čekám přes půl roku...

dobry den. vedia byt tieto sluchadla pripojene na viac zariadeni naraz? ak ano plati to len pre android alebo aj pre ios? ide mi o to ze ak napr pozeram na ipade film a niekto mi zavola tak ci sluchadla automaticky prepnu na zvuk z iphonu. tak ako to robia napriklad airpods. dakujem

dobry den. vedia byt tieto sluchadla pripojene na viac zariadeni naraz? ak ano plati to len pre android alebo aj pre ios? ide mi o to ze ak napr pozeram na ipade film a niekto mi zavola tak ci sluchadla automaticky prepnu na zvuk z iphonu. tak ako to robia napriklad airpods. dakujem

Prosím Vás, potreboval by som sa spýtať ohľadom problému s odozvou. Mam Samsung Galaxy Buds+ s mobilom Huawei P30 Pro. Žiaľ, vzniká mi odozva pri všetkom. Hudba, videá, reakcia zvuku na dotyk. U hrách to ani nehovorím. A vo finále je to dosť otravné. Čo mám robiť ? Prejsť na Samsung a ísť pre game mode pri ktorom vraj prídem o odozvu (vďaka special audio codex), zmeniť slúchadlá alebo je nejaká možnosť ako zostať pri Huawei a zároveň prísť o odozvu ?

Dobrý večer. Jsou sluchátka vodotěsná??

Zdravím, můžete mi poradit jakým způsobem deaktivovat autostop přehráván hudby? Potřebuji aby hrály neustále v kuse x hodin, proto jsem je kupoval (na spánek). Využití baterie na BT ani aplikace na přehrávání nemám, sluchátka jsou nabitá, přesto se cca do hodinky vždy hudba sama zastaví(BT stále připojeno, zkoušel jsem různé přehrávače). Reset nepomohl, změny nastavení které jsem všemožně našel na netu také ne. Čím nebo jak to vyřešit? Díky moc, takhle mi sluchátka k ničemu nejsou.

123...
Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Buds+ Black
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Buds+ Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Buds+ Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Buds+ Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Buds+ Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Buds+ Black fekete színű.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií