AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung Galaxy Tab A 10,5 LTE 32 GB čierny

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Tab A 10,5 LTE 32 GB čierny
5 4 hodnotení
Tablet – displej 10.5 " 1920 × 1200, Qualcomm Snapdragon 450 1.8 GHz, RAM 3 GB, interná pamäť 32 GB, pamäťová karta až 400 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, LTE, webkamera 8 Mpx + 5 Mpx, hmotnosť 529 g, USB-C, Android 8.0 Oreo
Kód:  SATA1018c Produktové číslo:  SM-T595NZKAXEZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab A 10,5 LTE 32 GB čierny Predaj skončil

Samsung Galaxy Tab A 10,5 LTE 32 GB čierny

Skvelý z každého pohľadu

Na novom tablete Galaxy Tab A budete môcť oči nechať. Jeho ohromujúci 10,5" displej vám uľahčí prácu a povýši zábavu na inú úroveň. K tomu výrazne dopomôže aj úžasný výkon a skvelá výdrž batérie. A vďaka 3D surroundovým reproduktorom ponúkne tablet zážitok aj pre váš sluch. 



Ako v kine

Doprajte si úžasný pohľad na obraz s pomerom strán 16 : 10 na 10,5" displeji tabletu od spoločnosti Samsung. Pri sledovaní vašich obľúbených filmov sa pred vami odohrá neuveriteľný obraz, ktorý vás absolútne pohltí a okamžite vtiahne do zobrazovaného deja.



Poteší aj uši

K perfektnému sledovaniu vášho obľúbeného obsahu neodmysliteľne patrí aj kvalitné prevedenie zvukovej stopy. Tablet je vybavený štvoricou reproduktorov pre pôsobivé vyznenie priestorového zvuku. Ten je ešte dokonalejší vďaka sofistikovanej technológii Dolby Atmos.



Dychberúci výkon

Zariadenie Galaxy Tab A sa stane skvelým spoločníkom aj na vašich cestách. Disponuje totiž fantastickou batériou s kapacitou až 7 300 mAh. V praxi to znamená, že tablet dokáže prehrávať video až neskutočných 15 hodín. A na tento výkon mu postačí menej ako 3,5 hodiny nabíjania.



Naozaj rýchly chod

Bezproblémový a plynulý priebeh aplikácií zabezpečuje úžasný procesor a operačná pamäť RAM s kapacitou 3 GB. Možnosti využitia tabletu ešte rozšíri interné 32GB úložisko, ktoré môžete pomocou microSD karty zväčšiť o ďalších 400 GB. S výkonným tabletom Galaxy Tab A a skvelým obsahom podľa vášho vkusu sa nikdy nebudete nudiť.



Vždy v pozore

Galaxy Tab A od spoločnosti Samsung skutočne nikdy celkom neoddychuje. Aj v pohotovostnom režime vás dokáže potešiť zobrazením vašich obľúbených fotografií vďaka šikovnej funkcii Daily Board. Nemusíte sa však obmedzovať na obrázky - môžete si na ploche zobrazovať aj predpoveď počasia, kalendár či aktuálny čas.



Pre každého člena domácnosti

Podeľte sa o svoj tablet so svojimi blízkymi. Galaxy Tab A prináša jednoduchý spôsob, ako na to. Zariadenie sa totiž vyznačuje aj užitočným režimom pre viacerých používateľov. Môžete na ňom vytvoriť až osem účtov, ktoré si už každý z užívateľov upraví podľa svojho vkusu.



Poteší každú generáciu

Na svoje si pri používaní tabletu prídu aj deti a rodičia. Galaxy Tab A má k dispozícii aj detský režim, ktorý ponúka špeciálne šikovné rozhranie. Deti si tak môžu užiť zábavné, ale aj vzdelávacie funkcie. To všetko však pod kontrolou rodičov, ktorý majú dokonalý prehľad o zobrazovanom obsahu.



Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
10,5" (26,67 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
Full HD 1920 × 1200 Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
3 GB (3 072 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
10,5" (26,67 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
Full HD 1920 × 1200 Hotovo!

Úložisko

Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
3 GB (3 072 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
400 GB (409 600 MB) Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného (zadného) fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného (selfie) fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!

Výdrž a výkon

Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz Hotovo!
Model procesora
Qualcomm Snapdragon 450 Hotovo!

Konštrukcia a farba

Výška
260 mm (26 cm) Hotovo!
Šírka
161,1 mm (16,11 cm) Hotovo!
Hĺbka
8 mm (0,8 cm) Hotovo!
Hmotnosť
529 g (0,53 kg) Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rad

Rad tabletu
Samsung Galaxy Tab Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, mám v pláne stráviť leto v amerike. Je LTE modem stavaný na americké sim karty? Ak je tam nejaký rozdiel medzi nimi a našimi. Budem potrebovať dáta a potrebujem to vedieť na isto aby som nezostal prekvapený

zvládá přehrát video ve 4k z YouTube?

Dobry den chtel bych se zeptat jak je dobry tablet na pubg a na jake maximální detaily.Jakou ma vykonost,aby se na daly hrat náročné hry. Dekuju za odpověď

Dobrý den, můžete prosím doporučit vhodný stylus k tomuto tabletu, ideálně s možností psaní s opřenou rukou o displej? Děkuji.

dobry den je tento tablet vhodny pre edit fotiek ?

Zaujímalo by ma ako je zabezpečený keďže nemá čítačku prstov ako predchodca tab a 10 2016 je tam rozpoznanie tvárou?

Dobrý den, lze k tomuto modelu připojit USB flash disk pomocí redukce ? např. https://www.alza.cz/akasa-usb-c-3-1-to-usb-f-0-15m-otg-d4048589.htm?o=1 Děkuji

Dobrý den,dá se dokoupit k tomuto tabletu obal s klávesnicí jako má tablet S4

Dobrý den, i u tohoto rozbaleného tabletu uvádíte možnost cash back. Je možné se na to spolehnout? Rozbalený tablet nevadí, ale přijít o cashback by vadilo zásadně.

Dobrý den, má tento tablet rozhraní ANT+? Děkuji.

12
Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Tab A 10,5 LTE 32 GB čierny
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Tab A 10,5 LTE 32 GB čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Tab A 10.5 LTE 32GB černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab A 10.5 LTE 32GB schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Tab 10,5" LTE 32 GB fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií