PET AP+ plus nový vizuál

SAMSUNG RB38J7215SR/EF

Zobraziť katalóg
SAMSUNG RB38J7215SR/EF + 10 rokov záruka na kompresor
5 4 hodnotení
Chladnička výška 192.7 cm, energetická trieda A++, objem chladničky 254 l, objem mrazničky 130 l, mraznička dole, hlučnosť 39 dB, klimatická trieda SN-T, počet políc chladničky 3, počet priehradiek mrazničky 3, Nofrost, nulová zóna a LED osvetlenie, výška 192.7 cm, šírka 59.5 cm, hĺbka 65 cm, hmotnosť 74.5 kg,
Kód:  FAC2555b Produktové číslo:  RB38J7215SR/EF Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RB38J7215SR/EF

Elegantná, priestranná a vysoko praktická chladnička

Voľne stojaca kombinovaná chladnička od popredného výrobcu SAMSUNG je vysoko moderným spotrebičom, ktorý disponuje veľkým a dômyselne organizovaným vnútorným priestorom Space Max, zásuvkou s riadenou teplotou Fresh Zone a tiež vás poteší radom inovatívnych technológií a praktických funkcií. Patrí do úspornej triedy A++, vďaka čomu je energeticky šetrným spotrebičom. Na prvý pohľad zaujme moderným dizajnom v elegantnom vyhotovení z nehrdzavejúcej ocele.

Viac priestoru pre vaše potraviny

Chladiaca časť ponúka vnútorný objem až 254 litrov a tri výškovo nastaviteľné police z tvrdeného skla. Jednou z predností je inovatívny systém SpaceMax Technology, ktorý vám ponúkne maximum priestoru vďaka veľmi tenkým vnútorným stenám vo vnútri chladničky. Samozrejmosťou sú aj 4 nastaviteľné dverné priehradky, ktoré vám pomôžu ľahko usporiadať a uskladniť potraviny rôznych veľkostí. Chladnička tiež disponuje praktickou plastovou priehradkou pre ovocie a zeleninu aj špeciálnou zásuvkou so zónou Fresh Zone, ktorá zaisťuje optimálnu teplotu na uchovávanie mäsa a rýb tak, aby zostali dlhšie čerstvé a plné chuti.

Rovnomerná cirkulácia vzduchu a beznámrazová technológia

Dokonalý prehľad o všetkých potravinách získate vďaka energeticky šetrnému LED osvetleniu. Moderný spotrebič je vybavený aj unikátnou technológiou True No Frost, ktorá efektívne zamedzuje vzniku námrazy a zaisťuje stálu teplotu vo všetkých kútoch chladničky. Rovnomerná cirkulácia chladného vzduchu Multi Flow navyše umožňuje 2× rýchlejšie chladenie, čím znižuje zaťaženie chladiaceho systému a predlžuje jeho životnosť.

Priestranná mraznička s dômyselnými priehradkami

Priestranná mraznička s objemom 130 litrov vám ponúkne tri veľké zásuvky z transparentného plastu s možnosťou úplného otvorenia Full Open Box. To vám umožní jednoduchšie uskladnenie aj vyberanie potravín a napomáha k lepšiemu zorganizovaniu úložného priestoru. Disponuje tiež vysokým mraziacim výkonom, až 14 kg za 24 hodín. Samozrejmosťou je aj praktická miska na ľad.


Chladnička s mrazničkou SAMSUNG RB38J7215SR/EF

10-ročná záruka na kompresor

Bonusom chladničky je výkonný kompresor s digitálnym prevodníkom, ktorý automaticky reguluje svoju rýchlosť v rozmedzí až 7 úrovní. Vďaka tomu sa efektívne znižuje spotreba energie, minimalizuje sa hlučnosť, znižuje sa jeho opotrebovanie, čo zaisťuje dlhodobý výkon a vysokú životnosť. Výrobca na kompresor navyše poskytuje až 10-ročnú záruku.


Kľúčové funkcie chladničky Samsung RB38J7215SR/EF

  • Odmrazovanie True No Frost
  • Digitálny invertorový kompresor s 10-ročnou zárukou
  • Multi Flow & All Around Cooling – cirkulácia vzduchu v mnohých smeroch
  • Fresh Zone – zóna s nulovou teplotou pre lepšie uchovanie čerstvosti
  • Veľký vnútorný priestor SpaceMax
  • LED osvetlenie
Chladnička s mrazničkou SAMSUNG RB38J7215SR/EF

Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
384 l Hotovo!
Farba
Antikorová Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Typ chladničky
Kombinovaná Hotovo!
Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!

Farba

Farba
Antikorová Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Kombinovaná Hotovo!
Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
384 l Hotovo!
Mrazící výkon lednice za 24 h
14 kg Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Strieborná Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
193 cm Hotovo!

Vzhľad

Vzhled lednice
Nerez Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
74,5 kg Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky veľké chladničky s mrazničkou
» Všetky nerezové chladničky
» Všetky voľne stojace chladničky s mrazničkou
» Všetky chladničky s mrazničkou dole
» Všetky chladničky s mrazničkou dole, chladničky s mrazničkou hore a nerezové chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou a malé chladničky s mrazničkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, bude ještě tato lednička skladem? děkuji

Dobry den, objednám-li si tuto lednici (SAMSUNG RB38J7215SR/EF) ještě dnes 11.6., jste schopni ji dodat nejpozdeji v pondělí 24.6.2019? Dekuji M.Spacek

dobrý deň. včera nám došla domov chladnička. s ohľadom na prenos sme ju zapinali až dnes a nezdá sa mi jedna vec. podľa obrázkov by tento model mal mať led osvetlenie dverí (rukoväti) a nemá. inak sme s chladničkou zatiaľ spokojný ale tento fakt nás mrzí lebo sme s tým počítali

Dobrý deň, chcem sa opýtať, podľa popisu je objem mrazničky 130l, je táto informácia správna? Pretože tento istý výrobok som pozerala na inej stránke a mala úplne iné parametre. ďakujem

Dobrý den, budete mít typ ledničky SAMSUNG-RB38J7215SR-EF i v černém "skleněném" provedení? Děkuji za odpo.

Dobrý den, funkce NoFrost znamená, že mrazničku není nutné odmrazovat? V popisu se píše o chladničce, ale ta přece nemrazí. Čím se FRESH ZONA liší od zbytku prostoru chladničky? Nižší teplotou? Děkuji za odpověď

Má tato lednice panty pouze vpravo nebo je opravdu oboustranná? Z Vašeho popisu to není jednoznačné.

Dobrý den. Potřebuji vědět jak má být umístěna chladnice Samsung s No frost systémem jak vzadu, tak z boků s ohledem na správné umístění.

Diskusia a poradňa k SAMSUNG RB38J7215SR/EF
Príslušenstvo pre SAMSUNG RB38J7215SR/EF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG RB38J7215SR/EF. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SAMSUNG RB38J7215SR / EF.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií