AP+ nový vizuál MPLA318265

Samsung VC07H40F0VB/GE

Zobraziť katalóg
Samsung VC07H40F0VB/GE
4,8 6 hodnotení
Bezvreckový vysávač príkon 700 W, sací výkon 190 W, nádoba 2 l, systém filtrácie Twin Chamber System™, výstupný HEPA filter, kovová teleskopická trubka, All-In-One sacie príslušenstvo, parketová hubica, Furniture Guard S - ochrana nábytku
Kód:  SAMVS009 Produktové číslo:  VC07H40F0VB/GE Stránky výrobcu

Samsung VC07H40F0VB/GE

Užívajte si dokonale čistý domov, a to bez zbytočne namáhavého a časovo náročného upratovania. Vďaka výkonnej cyklónovej jednotke vysávača Samsung VC07H40F0VB/GE sa ľahko zbavíte všetkého prachu a nečistôt už po prvom ťahu ruky. V spojení s kompaktnou a ľahkou konštrukciou tela, vďaka ktorej vysávač veľmi obratne kopíruje smer vášho pohybu, bude upratovanie aj veľkého bytu hračkou.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderné technológie pre dokonalú čistotu
  • Ľahko sa udržiava a nepotrebuje vrecká
  • Praktické detaily vám veľmi spríjemní a zrýchli upratovanie
  • Ľahké a kompaktné telo dokáže perfektne kopírovať váš pohyb

Užite si dokonale čistý domov

Srdcom vysávača je jeho výkonný motor, ktorý v dvoch nezávislých vnútorných komorách vytvára cyklónové prúdenie vzduchu. Nasiaknuté nečistoty sú odstredivou silou oddelené do bezvreckovej nádoby s odpadom. Vzduch pokračuje cez efektívny, vodou umývateľný HEPA filter, kde sa zachytia aj tie najjemnejšie prachové častice. Vďaka tomuto riešeniu z vysávača neunikne ani zrnko špiny, navyše vám odpadnú náklady a starosti s výmenou vrecák.

Praktické riešenie na pohodlné používanie

Aby vám išlo upratovanie od ruky, je Samsung VC07H40F0VB/GE vybavený praktickými funkciami. Čas vám ušetrí systém ľahkého vyprázdňovania nádoby s odpadom. Tú po vybratí z tela vysávača jedným ťahom otvorte a vysypete jej obsah do koša. Oceníte aj podlahovú hubicu, ktorej systém "Furniture Guard S" ochráni váš nábytok pred poškodením pri upratovaní. Priamo v nej sú integrované ešte hubica na prach, na čalúnenie a na parkety. K dispozícii je aj štrbinový nadstavec.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
10 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
80 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
32,7 cm Hotovo!
Výška
33,3 cm Hotovo!
Hĺbka
57,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den mám darkový poukaz na zboží samsung ,ale nelze využit pro toto zboži..duvod?

Diskusia a poradňa k Samsung VC07H40F0VB/GE
Príslušenstvo pre Samsung VC07H40F0VB/GE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung VC07H40F0VB/GE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung VC07H40F0VB/GE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung VC07H40F0VB/GE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung VC07H40F0VB/GE.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií