AD elektro Star Wars

Samsung WF60F4EFW0W

Zobraziť katalóg
Samsung WF60F4EFW0W
4,7 10 hodnotení
Úzka práčka s predným plnením spredu plnená, A+++, SLIM, 1000 otáčok, náplň 6 kg, účinnosť odstreďovania C, hlučnosť prania/odstreďovania 61/74 dB, 12 programov, EcoBubble, LED displej, 60 x 85 x 45 cm (bez presahu otočného voliča a dvierok práčky), biela
Kód:  FAC2570g Produktové číslo:  WF60F4EFW0W/LE Stránky výrobcu

Samsung WF60F4EFW0W

Celkom šikovná práčka v "slim vyhotovení" (hĺbka iba 40 cm) od spoločnosti Samsung je špičkový a spoľahlivý pomocník na boj so špinavou bielizňou. V čase zdražujúcej sa elektrickej energie je chvályhodné, že sa spotrebič radí do kategórie A+++. Na jedno pranie pojme až 6 kilogramov bielizne, čo ocenia aj väcšie rodiny. Ovládanie patrí medzi to jednoduchšie a prezentuje sa prehľadným LED displejom a radom indikátorov.


Dokonalá starostlivosť o bielizeň

Vybrať si môžete z veľkého množstva špeciálne prispôsobených programov, ktoré poskytnú vašej bielizni dokonalú starostlivosť. Práčka disponuje dômyselne navrhnutým diamantovým bubnom so špeciálnymi otvormi. Tie zlepšujú prúdenie vody a všetko oblečenie sa tak vyperie skutočne do hĺbky.

Systém aktívnej peny (EccoBubble) zaručuje nadštandardné premiešanie prášku, vzduchu a vody, čo má blahodarný vplyv na konečný výsledok. Keramické výhrevné teleso Plus ochráni spotrebič pred vznikom vodného kameňa a výrazne predĺži jeho životnosť.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Dokonalá péče o prádlo

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Šetří čas

Šetrí čas

Inteligentná práčka samozrejme musí ponúkať množstvo praktických vylepšení. Napríklad funkcia Last memory vám ušetrí čas pri opakovanom praní. Stlačením jedného tlačidla automaticky zvolí vaše posledné nastavenie. Vďaka Rýchlemu programu navyše efektívne skrátite prací proces až na 15 minút.


Inteligentná práčka

Inteligentný systém Smart Check vám v prípade akéhokoľvek problému ihneď odošle potrebné informácie na jeho riešenie priamo na váš inteligentný telefón. Bezpečnostnú funkciu plní ochrana proti prehriatiu a integrovaná detská poistka. Nemusíte tak zložito prechádzať manuály alebo hľadať opravára. Práčka Samsung ponúka optimálne rozmery a štýlový dizajn v elegantnom bielom vyhotovení.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Inteligentní pračka

Pracie programy:
Bavlna
Jemná bielizeň
Outdoor oblečenie
Super Eco
Rýchle pranie - 15 minút
Detská starostlivosť
Denné pranie
Plákanie - žmýkanie
Syntetika
Otáčanie
Odstraňovanie škvŕn
Vlna

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer, prosím o informaci o přesné hloubce pračky Samsung WF60F4EFW0W. Dle technických parametrů je udána hl. 40cm, ale je to prý v nejužším místě bez zadku a knoflíku+dvířek bubnu. Potřebovala bych znát hloubku ve středu pračky-stačí bez víka a knoflíku, ale až dozadu včetně vytrčené vrchní desky. Pokud by to šlo změřit, tak by mě to velice pomohlo. Děkuji Pešťáková Ivana

Diskusia a poradňa k Samsung WF60F4EFW0W
Príslušenstvo pre Samsung WF60F4EFW0W
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG WF60F4EFW0W.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií