AD elektro Star Wars

Samsung WW80J6413EW/LE

Zobraziť katalóg
Samsung WW80J6413EW/LE
5 1 hodnotení
Práčka s predným plnením spredu plnená, A+++/A/A, 1400 ot./min., náplň 8 kg, hlučnosť 53/74 dB, 14 programov, 11 funkcií, outdoor program, Super Eco - funkcia úsporného prania, Bubble Soak, Smart Check, invertorový motor, 85 × 60 × 55 cm
Kód:  FAC2570h Produktové číslo:  WW80J6413EW/LE Stránky výrobcu

Samsung WW80J6413EW/LE

vypnuté
 Samsung WW80J6413EW/LE

Jednoducho krajšia

Jedna z najúspornejších práčok, model Samsung WW80J6413EW/LE, vsádza predovšetkým na efektívne pranie aj pri nízkych teplotách, vypranie v priebehu hodiny a intenzívne odstraňovanie škvŕn. Okrem náplne 8 kg a 14 programov ponúka množstvo praktických vychytávok, napríklad rukoväť, ktorá je vyššia o 45°, vďaka čomu sa dvierka lepšie otvárajú.


vypnuté
 Samsung WW80J6413EW/LE

Účinné vypratie za menej ako hodinu

Nová práčka Samsung môže vyprať vašu bielizeň už za 59 minút, a to pri náplni až 5 kg. Program Super Speed ??používa duálne vstrekovanie na rýchlejšie vháňanie vody do bubna práčky a urýchľuje rýchlosť odstreďovania na dokončenie prania len za 59 minút.


Intenzívne odstraňovanie škvŕn

Jediným stlačením tlačidla aktivujete technológiu Bubble Soak, ktorá pomáha odstrániť ceý rad odolných škvŕn. Oblečenie dôkladne nasiekne bublinami, takže škvrny sa uvoľnia a účinne odstránia.

vypnuté
 Samsung WW80J6413EW/LE

vypnuté
 Samsung WW80J6413EW/LE

Kvalitné a šetrné pranie s technológiou Eco Bubble

Praním veľkého množstva bielizne pri nízkych teplotách s využitím technológie Eco Bubble ušetríte veľké množstvo energie a všetko bude vyprané maximálne šetrne bez kompromisu na výsledok prania. Než začne normálny cyklus prania, unikátny generátor vytvorí aktívnu penu. Na jej vznik využíva vzduch a vodu, v ktorej rozpustí detergent a aktivuje tým enzýmy.


vypnuté
 Samsung WW80J6413EW/LE

Jednoduché riešenie problémov

Automatický Smart Check systém na sledovanie chýb zistí a diagnostikuje problémy a poskytuje jednoduché riešenie pomocou aplikácie pre smartfóny. Tým vám ušetrí čas a vyhnete sa nákladom za privolanie opravára!


Bez chemického čistenia bubna

Pre maximálne pohodlie udržuje technológia Eco Drum Clean vašu práčku sviežu bez použitia nepríjemných chemikálií. A dokonca vás môže automaticky upozorniť, keď je potrebné čistenie bubna aktivovať.

vypnuté
 Samsung WW80J6413EW/LE

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung WW80J6413EW/LE
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG WW80J6413EW/LE.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií