Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD 1. týden květen P&G boost

Scanranger 2D Corded SR200NM

Zobraziť katalóg
Scanranger 2D Corded SR200NM
Čítačka čiarových kódov – ručný typ, drôtové pripojenie, laserové viacriadkové snímanie, na 1D a 2D kódy, rýchlosť 100skenov/s, USB pripojenie
Kód:  CSTM0002b Produktové číslo:  995ED041800333

Scanranger 2D Corded SR200NM

Inventúra skladu síce nepatrí medzi najobľúbenejšie práce, avšak čítačka čiarových kódov ich umožní dokončiť rýchlejšie. Stačí namieriť pomocou čítačky na produktové kódy, stlačiť tlačidlo spúšte a zaznamenané údaje sa pošlú do systému – ide to aj bez ceruzky a papiera.

Scanranger 2D Corded SR200NM je Laserové typ skenera. To znamená, že funguje na princípe vysielania a prijímania odrážaného laserového lúča. Výhodou je jednoduchá (a teda lacná) konštrukcia a možnosť vizuálneho zamerania lasera. Vie spracovať 1D a 2D čiarkové kódy, teda rôzne štandardy jednorozmerných čiarových kódov Dokáže prečítať 1D a 2D kódy, teda nielen obyčajné čiarové kódy, ale aj niekoľko rozmerov QR kódov rychlosťou 100 skenov/s skenov za sekundu.

Najdôležitejšie prednosti čítačky čiarových kódov Scanranger 2D Corded SR200NM

  • Čítačka na jednoduché čiarové kódy
  • Čítačka na kódy QR, Data Matrix aj bežné čiarové kódy
  • Laser možno kontrolovať pohľadom
  • Spoľahlivý laserový snímač

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
USB Hotovo!
Typ pripojenia
Drôtové Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Rýchlosť snímania
100 skenov/s Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Scanranger 2D Corded SR200NM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Scanranger 2D Corded SR200NM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Scanranger 2D Corded SR200NM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Scanranger 2D Corded SR200NM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Scanranger 2D Corded SR200NM.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií