Schleich 13854 Hříbě plemene Quarter

Zobraziť katalóg
Schleich 13854 Hříbě plemene Quarter
Figúrka vhodná pre dievčatá aj chlapcov, výška figúrky: 8.1cm, vhodná od 3 rokov
Kód:  HRAif6683 Produktové číslo:  4055744026355
Schleich 13854 Hříbě plemene Quarter Predaj skončil

Schleich 13854 Hříbě plemene Quarter

Máte doma malého zvieracieho nadšenca? Potom sa mu budú páčiť prepracované figúrky koní, napríklad Žriebä plemena Quarter od nemeckého výrobcu hračiek Schleich. Figúrka Schleich Žriebä plemena Quarter je ručne maľovaná a vyrobená z kvalitného materiálu, navyše tak, aby zodpovedala skutočnému žriebäťu. Figúrka Schleich Žriebä plemena Quarter je súčasťou zberateľskej série Koňský klub. Nazbierajte všetky kone a užite si život v stajniach a vychádzky do prírody.

Kľúčové vlastnosti figúrky Schleich Žriebä plemena Quarter

  • Ručne maľovaná figúrka od značky Schleich
  • Verná napodobenina žriebäťa plemena Quarter s prepracovanými detailmi
  • Figúrka Schleich Žriebä plemena Quarter je vyrobená z kvalitného gumového materiálu
  • Súčasť radu Schleich Koňský klub
  • Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov

Spoznajte zaujímavý svet koní

S figúrkou Schleich Žriebä plemena Quarter môžete spoznať zaujímavý svet koní. Aké vlastne žriebä plemena Quarter je? Quarter horse, inak tiež americký kovbojský kôň, je jedno z najstarších amerických plemien koní, ktoré sa chová od začiatku 17. storočia. Meno Quarter pochádza sa spojenie "Quarter mile" čiže závod na štvrť míle. V týchto pretekoch behalo toto plemeno rýchlejšie ako ostatné kone, a to cca za 21 sekúnd. Plemeno sa správalo hlavne pre šport. Medzi jeho ďalšie povahové prednosti patrí rýchlosť, schopnosť práce s dobytkom, inteligencia a láskavosť. Vďaka svojej povahe je to tiež ideálny kôň na rodinné vychádzky. Quarter horse je kôň menšieho vzrastu, ale ťažkej konštrukcie s dobrým svalstvom na celom tele. Na výšku máva medzi 140 až 150 cm. Hmotnosť sa pohybuje okolo 500 – 600 kg.

Rozmery:
8 × 8,1 × 2,6 cm

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Výška hračky
8,1 cm Hotovo!
Druh
Zvieratká Hotovo!
Použitie
Na hranie Hotovo!
Vlastnosti
Nepohyblivé Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Výška hračky

Výška hračky
8,1 cm Hotovo!

Vlastnosti

Druh
Zvieratká Hotovo!
Použitie
Na hranie Hotovo!
Vlastnosti
Nepohyblivé Hotovo!
Počet figúrok
1 ks Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Schleich 13854 Hříbě plemene Quarter Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Schleich Hříbě plemene Quarter 13854. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schleich 13854 Colt Viertel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schleich 13854 Colt Viertel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Schleich 13854 Colt Quarter.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií