AlzaPlus+ drogerie AP+ plus nový vizuál

SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man

Zobraziť katalóg
SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man
5 1 hodnotení
Sada vlasovej kozmetiky – pre mužov, obsahuje: šampón 250ml, kondicionér 250ml, tonikum 100ml
Kód:  VLS12716 Produktové číslo:  8594189111104
SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man Predaj skončil

SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man

Darčeková kolekcia s tromi luxusnými výrobkami pánskej vlasovej kozmetiky značky SEBASTIN PROFESSIONAL Seb Man je určená pre mužov, ktorí nechcú byť kategorizovaní. Kazeta obsahuje šampón The Multitasker 3 in 1 Hair, Beard & Body, tonikum The Cooler Refreshing Leave-In Tonic a stylingový íl The Sculptor Matte. Všetky tri výrobky sa vyznačujú svojou jedinečnou vôňou bergamotu a ružového korenia. Šampón a tonikum sú navyše obohatené o výťažky z guarany.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man

  • Obsahuje tri jedinečné produkty pánskej vlasovej kozmetiky
  • S extraktmi z guarany a s vôňou bergamotu a ružového korenia
  • Šampón SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man The Multitasker 3 in 1 Hair, Beard & Body
  • Tonikum SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man The Cooler Refreshing Leave-In Tonic
  • Stylingový íl SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man The Sculptor Matte

Šampón SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man The Multitasker 3 in 1 na umývanie celého tela

Šampón pre mužov SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man The Multitasker 3 in 1 Hair Beard & Body predstavuje multifunkčný prípravok určený na umývanie nielen vlasov, ale aj fúzov a tela. Šetrne pokožku a vlasy umyje a zbaví všetkých nečistôt. Poskytuje im potrebnú výživu a zanecháva ich hodvábne jemné. Jeho zloženie je obohatené o posilňujúci extrakt z guarany. Povzbudzujúca vôňa bergamotu a ružového korenia dodáva pokožke aj vlasom sviežosť a žiarivosť. Šampón pre mužov SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man The Multitasker 3 in 1 je vhodný na všetky typy vlasov.

Použitie:
Naneste malé množstvo šampónu na vlasy, fúzy a telo, ľahkými krúživými pohybmi jemne vmasírujte a vytvorte penu. Potom dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaín, Citric Acid, Parfum/ ragrance, Panthenol, Sodium Benzoate, Sodium Citrate, Glycerín, Salicylic Acid, Hydroxypropyl Methylcellulose, Tetrasodium EDTA, Propylene Glycol, Metylparabén, Allantoin, Caffeine, Sodium Hydroxide, Hexyl Cinnamal, Linalool, Coumarin, Limonene, Paullinia cupana Seed Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Orange 4 (CI 15510), Blue 1 (CI 42090), BHT, Propylparaben, Potassium Sorbate, Sodium Sulfite.

Tonikum SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man The Cooler Refreshing Leave-In Tonic pre jednoduchší styling

Osviežujúce tonikum SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man The Cooler Refreshing Leave-In Tonic s vôňou bergamotu a ružového korenia stimuluje pokožku hlavy vďaka chladivému efektu a dodáva hydratáciu a výživu vlasom, ktoré sú žiarivé a svieže. Zároveň im dodáva aj objem a pomáha pri stylingu. Ide o bezoplachové tonikum, takže ihneď po jeho aplikácii sú vlasy svieže a perfektne pripravené na tvarovanie účesu. Prípravok je vhodný na všetky typy vlasov a na každodenné použitie.

Použitie:
Naneste na čistú vlasovú pokožku pred stylingom a vykonajte jemnú masáž. Neoplachujte.

Zloženie:
Aqua/Water/Eau, Alcohol Denat., PEG-35 Castor Oil, Panthenol, Parfum/Fragrance, Menthol, Carbomer, Propylene Glycol, Caffeine, Tocopheryl Acetate, Aminometyl Propanol, Allantoin, Hexyl Cinnamal, Linalool, Coumarin, Limonene, Paullinia Cupana Seed Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Citric Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Citronellol, Metylparabén, Propylparaben, BHT, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Sulfite.

Stylingový íl SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man The Sculptor Matte na fixáciu a prirodzený vzhľad

Hlina na vlasy SEBASTIAN PROFESSIONAL The Sculptor Matte slúži všetkým typom vlasov na stredne silnú fixáciu účesu, ktorá sa vôbec nelepí. Minerálna hlina s podmanivou vôňu bergamotu a ružového korenia dodáva vlasom okrem fixácie aj matný a prirodzený vzhľad. Skvele sa hodí na rozstrapatené a rozštiepené účesy, ktoré je potrebné mať pod kontrolou.

Použitie:
Naneste malé množstvo do suchých vlasov a upravte ako obvykle.

Zloženie:
Petrolatum, Cera Alba/Beeswax/Cire d'abeille, Dicaprylyl Maleate, Propylene Glycol, Kaolin, PEG-10 Sunflower Glycerides, Quaternium-18 bentonite, Silica, Parfum/Fragrance, Titanium Dioxide (CI 77891), Hexyl Cinnamal, Linalool, Iron Oxides (CI 77499), Coumarin, Limonene, Mica, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Citronellol, BHT.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Určenie
Pre mužov Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!
Typ
Starostlivosť o fúzy, Starostlivosť o vlasy Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre mužov Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!
Typ
Starostlivosť o fúzy, Starostlivosť o vlasy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií