AD elektro Motorola EDGE 50

Sencor Element Destroyer (P430)

Zobraziť katalóg
Sencor Element Destroyer (P430)
4,0 4 hodnotení
Mobilný telefón -Dual SIM, 4.3" dotykový Gorilla Glass IPS displej QHD 540x960px, vodotesný IP67, odolný, CPU Quad Core 1.2 GHz, 1GB RAM, 4GB ROM, 8 Mpx fotoaparát s bleskom, WiFi, vysokokapacitné batérie 2 800 mAh, GPS, E-kompas, microSDHC, micro USB, Android 4.2 Jelly Bean
Kód:  RC402k Produktové číslo:  8590669137725 Stránky výrobcu

Sencor Element Destroyer (P430)

Sencor Element Destroyer je vodotesný mobilný telefón doslova nabitý funkciami a technológiami, ktoré vám prídu vhod každý deň. Oproti bežným modelom vydrží v prostredí plnom prachu, ktorý by sa inak dostal dovnútra, ale aj ponorený v 1 metri po dobu 30 minút. Pevné, pogumované telo a displej prekrytý sklom Gorilla Glass dáva telefónu zvýšenú odolnosť proti poškriabaniu a tlaku znesie intenzívnu záťaž s úplnou samozrejmosťou. V spojení s vysokokapacitnou batériou pre 360 hodín v pohotovosti príde vhod všetkým nadšencom outdoorových aktivít aj pracantom, ktorí sa nechcú strachovať o telefón.

Medzi ďalšie lákavé prednosti patrí podpora dvoch SIM kariet, rýchly 4-jadrový procesor s výkonnou grafikou SGX 544MP2, využiteľnosť ako GPS navigácia, alebo 8 Mpx fotoaparát s automatickým ostrením. Spolu s platformou Google Android 4.1 (Jelly Bean) je používanie telefónu rýchle, plynulé a bezproblémové. Kompletne prispôsobiteľná domovská obrazovka s niekoľkými sekciami zariadi prístup k hlavným funkciám, obľúbeným kontaktom a všetkému, čo by ste chceli mať dostupné na jediný dotyk. Doplňte si do neho aplikácie a hry podľa vlastného vkusu zo širokého výberu a získate skvelého osobného spoločníka.

S dokonale ostrým HD displejom s maticou IPS bude môcť robiť všetko čo vás napadne bez obmedzovania okolitým svetlom, uhlom pohľadu a v sýtych farbách. Na ukladanie dát má 4 GB pamäte a slot pre kartu Micro SDHC. Potom túto pamäť využijete na prehrávanie MP3, ale tiež ukladanie fotografií alebo videí z integrovaného fotoaparátu. Nechýba ani FM rádio, kalendár, zoznam úloh, budík, kalkulačka a mnohé iné. Bluetooth vám skvele poslúži pre bezdrôtovú handsfree súpravu do ucha.

Parametre a špecifikácia

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor Element Destroyer (P430)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor Element Destroyer (P430). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor Element Destroyer (P430).
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií