AD homeoffice Protiplnění

Sencor SBP 901

Zobraziť katalóg
Sencor SBP 901
4,6 37 hodnotení
Tlakomer na pažu, detekcia arytmie, dotykové ovládanie, grafické znázornenie tlaku, indikácia vybitej batérie, lcd displej, oscilometrická metóda merania, pamäť, pohybový senzor, priemer tlaku a, dĺžka manžety 42 cm, presnosť merania pulzu 5 %, presnosť merania tlaku 3 mmHg, pripojenie NIE,
Kód:  EAZ2092 Produktové číslo:  SBP901 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SBP 901

Spoľahlivý tlakomer na ľahké meranie v domácich podmienkach, schopný merať systolický aj diastolický tlak vrátane ich priemerných hodnôt využívajúci oscilometrickú metódu merania. Okrem krvného tlaku meria aj srdcový pulz  a dokonca vie indikovať aj arytmiu. Všetky dáta sú prehľadne indikované prostredníctvom dobre čitateľného čiernobieleho displeja. Ovládanie prebieha pomocou dotykových tlačidiel. Obvod tlakovacej manžety je možné nastaviť v rozmedzí od 22 do 42 cm. Pamäť zariadenia uloží až 60 meraní vrátane záznamu dátumu a času merania. Pre napájanie je možné využiť sieťový adaptér alebo štyri AAA batérie.

Parametre a špecifikácie:

Funkcia:

Grafické rozlíšenie vyššie tlaku (nízky/normálny/zvýšený/kritický)
Meranie srdcového pulzu
Indikácia arytmie
Nastaviteľný obvod tlakovacej manžety 22 - 42 cm
Pamäť pre 60 meraní (pre1 používateľa) vrátane záznamu dátumu a času merania
Oscilometrická metóda merania
Rozsah merania: tlak 0 - 300 mmHG, pulz 40 - 199 tepov/min.
Presnosť merania: ± 3 mmHG, pulz ± 5%
Možnosť voľby jednotiek tlaku (mmHG alebo kPa)
Varovná indikácia pri roztrasenej paži pri meraní

Napájanie:
4x AAA batérie alebo sieťový adaptér
Indikácia slabej batérie

Rozmery:
200 x 60 x 56 mm (bez manžety)

Hmotnosť:
300 g (bez batérií a manžety)

Dodávané príslušenstvo:
4x AAA batérie
Sieťový adaptér

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den! Mám tlakoměr SENCOR SBP 901 a chci se zeptat jestli máte k tomuto tlakoměru náhradní planžety? Děkuji za odpověď Petr

Prosím o radu. Hledám tlakoměr,např.Tlakoměr SENCOR SBP 915 nebo jakýkoliv jiný.Moje představa je tlakoměr na paži s adapterem případně + adapter. Je pro mě samozřejmě důležitý i poměr cena-užitná hodnota.Děkuji za odpověď.Jiří D.

Diskusia a poradňa k Sencor SBP 901
Príslušenstvo pre Sencor SBP 901 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SBP 901. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SBP 901.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií