AP+ nový vizuál PET

Sencor SMR 130 TWIN

Zobraziť katalóg
Sencor SMR 130 TWIN
4,4 29 hodnotení
Vysielačky – sada 2 vysielačiek, dosah až 7km, nastavenie hlasitosti, podsvietený displej, čierne
Kód:  SN006aq3 Produktové číslo:  SMR 130 TWIN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SMR 130 TWIN

Sencor SMR 130 TWIN predstavuje súpravu 2 vysielačiek, s ktorými si vychutnáte veľa zábavy. Vysielačky s dosahom až 7 km v otvorenom teréne disponujú 8 kanálmi s automatickým skenovaním a monitorovaním jednotlivých kanálov. Spoľahlivú komunikáciu aj na väčšie vzdialenosti zabezpečí funkcia automatického potlačenia šumu. Nechýba ani možnosť nastavenia hlasitosti či volací tón a samozrejmosťou je aj podsvietený displej, vďaka ktorému je vysielačky možné bez problémov používať aj v tme. S vysielačkami Sencor SMR 130 TWIN sa nudiť skutočne nebudete. Tieto, funkciami nabité vysielačky zabavia vaše deti aj vás.

Kľúčové vlastnosti - Sencor SMR 130 TWIN

  • Súprava 2 vysielačiek
  • Sencor SMR 130 TWIN s dosahom až 7 km
  • 8 kanálov s automatickým skenovaním a monitorovaním kanálov
  • Funkcia automatického potlačenia šumu
  • Podsvietený displej a nastavenie hlasitosti
  • Tón ukončenia vysielania, tón klávesov aj volací tón
  • Farebné vyhotovenie: zeleno-čierne

Vysielačky, ktoré vás budú baviť

Sencor SMR 130 TWIN zabaví skutočne celú vašu rodinu. Vďaka veľkému dosahu môžete byť v spojení až na vzdialenosť 7 km! Vysielačky sú okrem skvelého dosahu vybavené mnohými užitočnými funkciami, medzi ktorými nemôže chýbať ani tón pre ukončenie vysielania či možnosť zapnúť alebo vypnúť tón klávesov. Fungujú pomocou 3 AAA batérií a o ich stave vás bude informovať indikátor. Súčasťou súpravy sú okrem samotných vysielačiek tiež dva držiaky na opasok. Vychutnajte si komunikáciu na diaľku vďaka vysielačkám Sencor SMR 130 TWIN.

Rozmery:
145 × 51 × 35 mm

Parametre a špecifikácia

Dosah vysielačky
7 km Hotovo!
Počet kanálov
8 Hotovo!
Typ batérie
AAA Hotovo!
Počet batérií
3 ks Hotovo!

Základné vlastnosti

Dosah vysielačky
7 km Hotovo!
Počet kanálov
8 Hotovo!
Typ batérie
AAA Hotovo!
Počet batérií
3 ks Hotovo!

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,potřebuji vědět co znamenají další čísla u kanálu?např. 8.01 a proč to tento model nemá a sencor smr 111 ano. Děkuji za odpověd.

Dobrý den je možné zakoupit 2 sady a propojit je mezi sebou na jednou 4 ks děkuji za odpověď

dobrý deň,chcel by som vedieť či sa dá pripojiť externý zdroj napr. mikrofón alebo sluchadla

Chcel by som poradit nejake handsfree pre tuto vysielacku, kedze je na nej atipicky konektor. Dakujem

Dobrý deň, prečo počujeme susedov, ktorí majú rovnaké vysielačky? Nedá sa blokovať, aby sme ich vo vysielačke nepočuli a oni nepočuli nás? Takto je vysielačka dosť nepoužiteľná...

Dobrý deň, je možné do tejto vysielačky dávať nabíjacie batérie ReCyko? Ďakujem za odpoveď

Htel bych se zeptat jakou ta vysylacka ma vydrz na nabiti? dekuju.

dobrý deň,chcel by som sa spýtať ako sa dá vypnúť ten "Roger beep" lebo nejakú dobu ich vlastním a stále som nezistil ako sa to robí (Roger beep je ten zvuk ak skončíte vysielanie)

Baterie 3 x AAA (nové) vydržely max. 1 den. Prodává se stolní nabíječka (na postavení vysílačky do ní), když jsou vespod vysílaček kontakty ?

Baterie 3 x AAA (nové) vydržely max. 1 den. Prodává se stolní nabíječka (na postavení vysílačky do ní), když jsou vespod vysílaček kontakty ?

12
Diskusia a poradňa k Sencor SMR 130 TWIN
Príslušenstvo pre Sencor SMR 130 TWIN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SMR 130 TWIN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SMR 130 TWIN.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií