Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

Sencor SPT 330

Zobraziť katalóg
Sencor SPT 330
5 2 hodnotení
Rádiomagnetofón CD-R/MP3/WMA/USB, PLL FM tuner, 20 predvolieb, LCD displej, podpora ID3 tag, RMS 2x 10 W, AUX In, SD slot, čierny
Kód:  JN325s Produktové číslo:  SPT 330 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SPT 330

Prenosný rádioprijímač od spoločnosti Sencor. Zaujme vás moderným valcovitým dizajnom v sivom prevedení. Prijímač obsahuje dva stereofónne reproduktory s výkonom 2 × 10 W a funkciou zvýraznenia basov. Je vybavený prehľadným LCD displejom, čítačkou kariet a USB konektorom. Možno ho tiež ovládať diaľkovým ovládaním. Na pohodlné prenášanie je prijímač vybavený remeňom cez rameno. 

Kľúčové vlastnosti

  • stereofónne reproduktory 2 × 10 W (RMS)
  • podpora ID3 tag
  • podsvietený LCD displej
  • USB konektor a čítačka SD kariet
  • prednastavený ekvalizér

Radiopríjem a prehrávanie

Teleskopická otočná anténa umožňuje prijímať stereofónne FM a AM stanice s 20 predvoľbami. Dané frekvencie sú prehľadne zobrazené spolu s časom na digitálnom, modro podsvietenom displeji, ktorý okrem toho zobrazuje aj ID3 tagy (informácie o prehrávanej skladbe, ako je názov piesne, albumu, meno interpreta a i.).

Ďalej prehráva aj štandardné optické disky ako je CD-R a CD-RW, a to ako v klasických audio súboroch, tak vo formátoch MP3 alebo WMA. Paměť radiomagnetofonu umožňuje programovatelne prehrávať až 20 skladieb pre CD a až 90 ipro MP3, ktoré sa nemôžu vyhľadat nebo preskakovať.

Navyše možno do rádioprijímača pripojiť pamäťový disk cez USB konektor a alebo vložiť pamäťovú SD kartu do čítačky. Užijete si tak možnosti prehrávať vlastné albumy. Maximálna kapacita pripojiteľného USB disku a pamäťovej karty je 16 GB. Nechýba samozrejme aj klasický 3,5 mm jack konektor na slúchadlá a linkový vstup. Pre ešte lepší zážitok z počúvania je rádio vybavené prednastaveným ekvalizérom (Pop, Rock, Klasik, Plochý, Jazz).

Rozmery (š × v × h):

622 × 251 × 230 mm

Hmotnosť:

6,5 kg

Napájanie:

adaptér AC alebo 10 × 1,5 V batérie typu D (nie sú súčasťou batérie)

 

Parametre a špecifikácia

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze v mp3 přehrávači přehrát zvlášť složky (například mám 3 alba na 1 flashdisku od různých interpretů a chci aby šli složky různých interpretů přehrávat zvlášť, nebo přehrávač zobrazí všechny mp3 najednou? Potřebuji zakoupit 2 přehrávače, nejlépe přenosné, hlavní požadavek jsem již napsal, ale jeden produkt by se měl vejít do cca 4000,-Kč a druhý do cca 7000 max 8000,-Kč, prosím poradit hlavně co se týče poměru cena/výkon/kvalita zvuku. Děkuji Spáčil

Diskusia a poradňa k Sencor SPT 330
Príslušenstvo pre Sencor SPT 330 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SPT 330 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sencor SPT 330. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SPT 330.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií