AD homeoffice Siguro kuchyňský robot

SENCOR SSI 9000BK

Zobraziť katalóg
SENCOR SSI 9000BK
Žehlička naparovacia, vertikálne naparovanie, samočistenie, anti-drip systém (proti odkvapkávaniu), funkcia kropenia a termostat, príkon 2700W, objem nádržky 300ml, parný výkon 30g/min, parný ráz 120g/min, materiál žehliacej plochy: keramika, dĺžka kábla 3m, fialová
Kód:  SENZE546 Produktové číslo:  SSI 9000BK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SSI 9000BK

Žehlička SENCOR SSI 9000BK Bočný pohľad

Žehlička Sencor vám vytrhne tŕň z päty vždy, keď budete mať bielizeň pokrčenú. SENCOR SSI 9000BK bude vašim parťákom na bežné žehlenie veľkého množstva šatstva. S príkonom, ktorý je 2700 W sa žehlička v okamihu zahreje a bude prichystaná na žehlenie. Je vybavená dobre spracovanou keramickou žehliacou plochou, ktorá je výborná na žehlenie tých najjemnejších látok. S parným výkonom 30 g/min tejto žehličky parnej bez akýchkoľvek komplikácií prežehlíte bežnú bielizeň nenáročnú na žehlenie. Ak vám stále bijú do očí záhyby na tričkách, stačí spustiť silné naparenie, ktoré vďaka parnému rázu navýšite až na 120 g/min. Je výborná na väčšie kopy šiat, pretože eliminuje nutnosť a starosti s častým doplňovaním vody vďaka nádobe s objemom 300 ml. Pre najväčší komfort je žehlička Sencor doplnená 3 m dlhým napájacím káblom.

Kľúčové funkcie žehličky SENCOR SSI 9000BK

  • Žehlička Sencor vám podá pomocnú ruku pri práci s pokrčeným oblečením
  • Keramická žehliaca plocha s výbornou klznosťou
  • Výkon parnej žehličky: 30 g/min
  • Parný ráz na silnejšie naparenie: 120 g/min
  • Kábel je dlhý 3 m
Žehlička SENCOR SSI 9000BK Vlastnosti/technológia
Žehlička SENCOR SSI 9000BK Spodná strana

Príjemné funkcie žehličky SENCOR SSI 9000BK

Systém proti odkvapkávaniu sa stane vašim pomocníkom pri žehlení tých najjemnejších tkanín pri menších teplotách, kedy sú obvykle parné žehličky náchylnejšie na odkvapkávanie vody na žehlené oblečenie. Žehliaca plocha je veľmi jednoduchá na údržbu vďaka samočistiacej funkcii, nezachytia sa teda na ňu žiadne nečistoty. Upravte si svoje oblečenie rýchlo a na stojane vďaka funkcii vertikálneho naparovania. Pri tejto žehličke vám tiež určite spraví radosť funkcia kropenia.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko Hotovo!
Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!
Funkčné prvky na žehlenie
Kropenie, Termostat Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Typ žehličky

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie
Kropenie, Termostat Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!
Bezpečnostné prvky
Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu) Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 700 W Hotovo!
Parný výkon
30 g/min Hotovo!
Parný ráz
120 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!

Farba

Farba
Fialová Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SENCOR SSI 9000BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SSI 9000BK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SSI 9000BK.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií